S
StormRage
Гостин
Ако сакаш саглам DJ софтвер моја препорака: Traktor DJ Studio за домашна употреба и за снимање миксој е закон a за live микс DJ Mixstation 3 (многу јак... испробано)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Се ок само да си знаеш во иднина Sasha не е House продуцер и дџ:wink::Ejjjj Dee Jay alal da ti e...jas malce pokasno se oklucuvam na temata. Go sakam house-ot i toa od poodamna koga site slusaa panjabi muzika))))). I znaes so cenam?? Sasha
Еве машко да ми те просфетли ДЏ,Sahsa прај нешто како електроника,Electro Tech,нешто неартикулисано,шо не можи да му се најди крајо...али во никој случај тоа тој што го прај Sasha не можи да се наречи House.....A kako so da ja slusam negovata muzika???? Ajde bas prosvetli me
Nema saGlam Dj software.Ima samo saGlam DJ HardwareАко сакаш саглам DJ софтвер моја препорака: Traktor DJ Studio за домашна употреба и за снимање миксој е закон a за live микс DJ Mixstation 3 (многу јак... испробано)

hehehehe..aj dobro ve naidof na temava..a ti majkl si probal winaP ali ne ?Nema saGlam Dj software.Ima samo saGlam DJ Hardware
Si probal AbletonLive?

btw. pretezno pretpocituvam cist house kade mozis da slusnis i dobra bass linija i se.. a sea pretezno poveketo se neartikulisani zvuci dobro pocnuva pesna i prodolzuva grrraaammmbbbbbuu dskkkkk... i mi go krsi filmot 
Dj mnogu se vrejdzash....Se e teKno.Ako me razbirate,nAli?
Nema saGlam Dj software.Ima samo saGlam DJ Hardware
Si probal AbletonLive?
Ako mi techi zabrishi mi go negde oti utop ke se storam.Konstatacijata ne znam od kaj ti e,samo prashav dali ima koristeno Ableton,vo greshna konotacija imash prochitano(demek sum se pravel fraer i sum go prashal: "Ti be si koristel nekogash Ableton Live a?").Inache momche mlado vo vrska so trakata vo momentov go imam samo ova Avicii vs. Philgood Bang That Vocal mix http://www.speedyshare.com/405973980.html a release date na Tiger Stripes remixot e na 17.11.2008 pa togash ke ja dobiesh od mene.A ako ja dobiesh porano onda educiraj me i postiraj ja:smir:Зар не ти течи памет од негде??
Некако ми делуваш по постојве....како никој да нема појма од музика....т.е ти "НЕ" едуцираш тука??
Roger Sanchez feat. Terri B - Bang That Box - (Tiger Stripes RmX)
Дај најди ја тракава...ке ми се најдиш и мене барем вака...