House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Новиве епизоди се meh at best, нема ни доволно комедија ни доволно драма и ем досадни кејсови.

Последните три епизоди се подобри од претходните во оваа сезона, и се надевам дека ке продолжат така. Наредната епизода носи наслов Чејс и ке видиме дали него ке го направат како Хаус.

Добра епизода ако вака продолжат ќе има уште една сезона

Добра беше последнава али доста се 8 сезони, више монотно стана а башка време е да го видиме Hough Laurie у асолен долгометражен филм.

Не е укинат. Зборот укинат е за серии кои не ги бива. :D Луѓето одлучија дека е доволно. А и подобро да се стави крај после 8 сезони, отколку да се уништи серијата. Ќе ми фали Хаус.

Како трибјут.

Ѕвер! :cuc:

Не е укинат. Зборот укинат е за серии кои не ги бива. :D Луѓето одлучија дека е доволно. А и подобро да се стави крај после 8 сезони, отколку да се уништи серијата. Ќе ми фали Хаус.

Службено серијата е укината, обично за да заврши соодветно се најавува уште од пред последната сезона (како што е сега случајот со Desperate Housewives). :)
Како и да е, можностите дека House ќе заврши оваа сезона беа доста големи, иако одлуката падната на три месеци пред крај на сезона навистина е неочекувана. :)

Niso ne se znae ima mnogu dvosmislenosti vo soopstenieto od tipot : ...
and talent to make House the show it has been - and perhaps will continue to be for some time, on one cable network or another. Ili pak na krajot :
Everybody Lies. Ke vidime so ke se slucuva do letovo,moze ke se predomisli hugh:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

--- надополнето: 9 февруари 2012 во 00:59 ---
http://www.facebook.com/notes/house...re-katie-jacobs-and-hugh-la/10151255426885713

Добро што заврши пред да се уништи се што беше претходно толку добро создадено. И на Хју дефинитивно му треба освежување. Се надевам дека понатаму ќе го видиме во посвежо издание во друг проект.

Мојата реакција кога прочитав
tumblr_lgqcfhjhak1qbq9qv.gif

tumblr_lfrmssQkWs1qd96bco1_500.gif

Кога и кажав на девојка ми
tumblr_lesietY9rg1qbq9qv.gif

На крајот мораше
tumblr_lft1pt9MGV1qd96bco1_250.gif

thatsallfolks.jpg

подобро да заврши сега и да ни остане во добро сеќавање отколку да снимаат уште 2-3 лоши сезони и да го уништат добриот впечаток,инаку се чувствуваше дека серијата губи на популарност

Подобро е вака високо додека се држат да допрат него да ја упропастат серијава

А зошто сите мислат, дека серијата ќе биде упропастена, ако има уште една сезона?

Сепак Чејс нема да се претвори во Хаус. Леле азијатката им е чист промашај ама незнам колку ке биде добро за серијата да ја извадат сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom