House M.D

Член од
16 октомври 2011
Мислења
23
Поени од реакции
2
Се пушти муабетче дека ова ке биди последна сезона и дека ке имало некој 5 6 епизоди само. Is this true?

П.С серијата рулз!! :D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Едно бате ме извести као демек "голем љубител" на серијата ама не кажа од каде информацијата, зато ве прашувам :)
За последна сезона искрено не знам, можно е да биде, сепак е осма, а за тоа дека ќе имало само 5-6 епизоди тешко ми е за верување. На имдб засега се излистани 8 епизоди.

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Цела сезона ќе биде, нема да кратат ништо, оваа сезона може да биде последна, не се знае.
На крајот од оваа сезона ако се подобри рејтингот/гледаноста, ќе има уште една, ако не толку ќе биде од Хаус

Во шеста сезона се оправија, имаше добар почеток, но доста падна гледаноста, а во седма сезона се мачеа да се држат и до 10мил гледачи.
Само за споредба NCIS e во девета сезона и уште си држат гледаност од скоро 20мил гледачи.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
И конечно најдов време да ја изгледам првата епизода... Колку само ми недостигала серијава.
Колку само ја обожувам! Колку само ми се допаѓа ликот на House. Си потплачнував одвреме навреме. И покрај тоа што секогаш глуми дека не се грижи за луѓето/пациентите, кога ќе згусти, прв е да помогне и да покаже грижа. Ми се допаѓа како секогаш ризикува само за да докаже дека е во право и воедно ја покажува својата грижа. Ми се допаѓа кога ги анализира луѓето. Прирасната за срце ми е серијава... и покрај тоа што ја хејтаат дека едно исто се дешава во повеќето епизоди.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Супер 3 епизоди засега. Незнам како стои со гледаноста но мене ми е закон новата сезона. Веднаш почнува да си прави mind-games помеѓу вработените, па и со сите. Би сакал да има уште сезони ама ке видиме.

BTW. Во сите сезони до сега тринаесетката е најубава, оваа новата е добра ама не е како тринаесетката.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Ајјјјјјјј кој се појави епизодава :D:D:D:D
Просечна епизода... ми се допадна карактерот на Мајкл.
Не ми се веруе дека двајцата глумци кои ги изиграа моите најдобри карактери во серии ever беа еден до друг :)

Odette е прекрасна... мене ми е 3 пати боље од 13ка.
Азијатката некако семи ме нервира али ок е шо фрикнува од време на време :D

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Baby you don't know, you don't know my mind

Колку само одговара со Хаус песнава :)

ПС. Која епизода беше кога Хаус зема метадон? Ја немам серијата а сакам пак да ја изгледам таа епизода.

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Мене па ме нервира, Тринаеска беше каде-каде подобра. A другата Др. Адамс ми е поокеј. Штета што немаше неделава епизода.:(

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не е нормално колку се подобрува сезонава со секоја епизода. Која друга серија е волку интересна во 8ма сезона?

И за крај конечно, the boys are back, таман Чејс и Адамс разведени, а Тауб и јапанкава ниски еден за друг.

House пак forever alone. Или со Форман. :)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Call the boys back!!!:vozbud: Екипата се состанува. Се подобрува, само да се подобри гледаноста и да гледаме 9 сезона. Баш ме интересира каков ке биди Тауб сезонава, дали ке биде со жена му или со сестрата. Или па можеби со никоја и да плаќа алиментација на двете :)

Сега според мене фали блок епизода како Еуфорија во третата сезона или последните две од 4та со Амбер.

Kajgana Shop

На врв Bottom