HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Фала уште еднаш а за клуч ке се снаогаме иначе има клуч да ми даде некој да играм?
Тешко дека вака ќе добиеме. Почекај до понеденик, ќе излезат нови.

Утре излегуваат нови клучеви на Alienware?

Одлични Вести!!!!

Само за еден ден, отворени се сајтовите за регистрација БЕЗ потреба на клуч. Побрзајте и регистрирајте се!

http://www.heroesofnewerth.com/open_create_account.php

ЕДИТ - Мала забуна, линкот е достапен само ако сте фан на играта преку Фејсбук. Ако имате фејсбук акаунт, побрзајте станете фан и посетете го линкот ПРЕКУ ФЕЈСБУК.

проблем ....исталирав windows 7 и ја исталирав пак heroes of newearth и несака да ми ја пушти...се укочува целиот виндовс..да не знае некој што е проблемот ?

Ја инсталирав конечно. Супер е само требам да ги научам ајтемите и хероите пак. Инаку, има некој вишок бета клуч? Ми треба за другар.

Ми треба и играта, и некој бета клуч ако може?
- Гледам некој се жали што има Windows 7, па дали ја има некој друг инсталирано на тој Windows, и дали му прави проблеми, да не ја слегнувам за безвеза. Поздрав.

Metono1[mkd];3048229 напиша:
Ми треба и играта, и некој бета клуч ако може?
- Гледам некој се жали што има Windows 7, па дали ја има некој друг инсталирано на тој Windows, и дали му прави проблеми, да не ја слегнувам за безвеза. Поздрав.

Јас ја играм на 7 ка цело време преубаво оди играта нема никакви проблеми. A тоа што излегува некогас crush не е до виндовсот до играта е , и затоа е бета.

Јас ја играм на 7 ка цело време преубаво оди играта нема никакви проблеми. A тоа што излегува некогас crush не е до виндовсот до играта е , и затоа е бета.

Flix, ќе може добар линк за download на играта, а гледам и за акаунт ми треба бета key. :)

Flix, изгледа за да можам да ја симнам играта треба да бидам регистриран? (се регистрирав) Потоа одам Download Mirror London, ми вели "You must be a subscriber to use the mirror"? Што попрво да средам, дај малце помош.:smir:

Edit : Гледам доле Public Mirror, ама таму додека да дојдам на ред ми вели да чекам 1 час, бидејќи сум на 119 место. lol

Metono1[mkd];3048356 напиша:
Flix, изгледа за да можам да ја симнам играта треба да бидам регистриран? (се регистрирав) Потоа одам Download Mirror London, ми вели "You must be a subscriber to use the mirror"? Што попрво да средам, дај малце помош.:smir:

Edit : Гледам доле Public Mirror, ама таму додека да дојдам на ред ми вели да чекам 1 час, бидејќи сум на 119 место. lol

чекај тогаш ќе ти најдам друг линк.

ете најдов повели.
http://gaming.do.co.za/articles/news/heroes_of_newerth_beta_download.htm

малку бавно се отвара страната ама барем се симнува одма :)

Е браќа ја имам симнато играта , али немозам бета кеј да најдам , се регистрирав на fileplay и неможам да се снајдам у пм .. хелп благодарам однапред:smir: а и гледам ке се плаќа потоа 30$

Se plaka 30 dolari ednas kako pre-order i toa ti e toa, ednoracna isplata. Inace ako nemate beta kluc djabe vi e igrata na kompjuter (ako ne pozajmuvate od drugar ili neso taka). Kolku so znam negde na forumite vidov deka nema da ima poveke takvi beta klucevi dodeka ne iskoci igrata, sto i do negde e ok posto ima preku 40000 luge navecer online sto e mnogu za eden test period.

Значи сега едно 2-3 месеци треба да дремам, и да чекам да излезе официјалната верзија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom