B
black angel
Гостин
au.. lele.. FUNERAL OF HEARTS... persnava e... zakon... tekstot extra... samo spotot go nemam gledano ama i toj ke dojde na red
ne znaes sto propustas,otvori na youtube
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
au.. lele.. FUNERAL OF HEARTS... persnava e... zakon... tekstot extra... samo spotot go nemam gledano ama i toj ke dojde na red
Ќе може ли сите да си кажете кој ви е омилен албум од HIM?
Плус мене ме интересира мислења за последниот албум. Ама не мислења од типот ееј супер се најбољи се бла бла-ако може реално согледување.
Последниот албум не е некоја новост,стариот стил го имаат задржано. Многу песни се слични на претходните албуми-стилот на пеење итн се е исто.
Единствено Killing Loneliness ми остави екстра впечаток.
Сметам дека крајно време е да го сменат стилот затоа што по малку барем мене ми стануваат досадни.
само шо ептен ја искомерцијализираа ја скапаа на радио, два спота....првиот спот им беше супер, ама неее Американците не обрнуваа довлоно внимание па направија уште еден, кој ги ебе Американците бе! На почетокот на снимањето работеа со американски продуцент, го отпуштија оти го направил да звучи too american и му се вратија на стариот продуцент резултат - бледа копија на Razorblade Romance и Deep Shadows & Brilliant Highlights само шо ги изоставија my baby, dear, darling.... коа ќе видиш, реално согледување - тешка комерцијала, си го добија позитивниот feedback од Американците и почнаа да им се здосадуваат на старите слушатели. 
Ги сакам старите песни, кога правеа стварно добра музика..Не знам дали сте го слушнале новиот албум ама не е тоа тоа..Само колку да се рече дека направиле..Една песна само ми остави впечакот.
The good old stuff.....:icon_bigg
На Venus Doom мислеше?