B
black angel
Гостин
ne znaes sto propustas,otvori na youtubeau.. lele.. FUNERAL OF HEARTS... persnava e... zakon... tekstot extra... samo spotot go nemam gledano ama i toj ke dojde na red
ne znaes sto propustas,otvori na youtubeau.. lele.. FUNERAL OF HEARTS... persnava e... zakon... tekstot extra... samo spotot go nemam gledano ama i toj ke dojde na red
Си заборавил да кажеш за тебеЌе може ли сите да си кажете кој ви е омилен албум од HIM?
Плус мене ме интересира мислења за последниот албум. Ама не мислења од типот ееј супер се најбољи се бла бла-ако може реално согледување.
Последниот албум не е некоја новост,стариот стил го имаат задржано. Многу песни се слични на претходните албуми-стилот на пеење итн се е исто.
Единствено Killing Loneliness ми остави екстра впечаток.
Сметам дека крајно време е да го сменат стилот затоа што по малку барем мене ми стануваат досадни.
The good old stuff.....:icon_biggГи сакам старите песни, кога правеа стварно добра музика..Не знам дали сте го слушнале новиот албум ама не е тоа тоа..Само колку да се рече дека направиле..Една песна само ми остави впечакот.
Да, на тој..Па некако веќе се е исто, има само неколку добри стихови..The good old stuff.....:icon_bigg
На Venus Doom мислеше?
Ќе и поминеСега ти е Dark Light :pos2: