HIM

Епа тоа е проблемот.Шо ги сакаат зошо Виле е убав, а не зошто како бенд имаат квалитетна музика. Од таму споредбата со pop boy band. Обично и за такви бендови одбираат барем еден машки лепотан у кој ќе се затреска женската публика, и ќе им ги купува албумите само зошо се физички убави, а не поради добрата музика. И на таквата публика ќе и биде сеедно дали фронтменот има глас ко Павароти или мучи туѓи уши со својот вокал
BTw, машки многу ретко слушаат ХИМ.

dobro ne vikam deka nema takvi so gi slusaat samo zradi ville no imaat i vistinski fanovi so gi slusaat samo zaradi nivnata muzika

dobro ne vikam deka nema takvi so gi slusaat samo zradi ville no imaat i vistinski fanovi so gi slusaat samo zaradi nivnata muzika

Еве ме :icon_bigg и па да си кажам....:pos2: коа почнав да ги слушам 2 чисти немав кој е Ville

Abe zakon se HiM , a posebno mi se svigjaat pesnite od albumot Razorblade Romance...:salut:

Љељеееееееее ... виле , виле .... ментални сте жими се :pos:

:nenene: не е убаво да му земаш зборот од устата на човека:star::pos::pos::pos:....
ах бре HIM можам само да кажам дека на некои песни имат убави текстови толку...каков вилее какви бакрачи :tapp:

Луѓето го прават одбивен бендот, некад е боље бендот ич да не се појавува у јавност, у спротивно симпатиите на слушателите се концентрираат кон членовите а помалку кон музиката нивна.

Луѓето го прават одбивен бендот, некад е боље бендот ич да не се појавува у јавност, у спротивно симпатиите на слушателите се концентрираат кон членовите а помалку кон музиката нивна.
Тоа Гижо (верувам дека знаеш) е општиот проблем на металците, не им е до музиката колку што им е до имиџот.

Со зборите бе ХИМ се кул, откачени, забавни,едноставно ЗАКОН!!!Ептен ми се свигаат особено Виле Вало!А најдобра песна дефинитивно им е Funeral of hearts.....
Е ова ти се вика да се има слух за музика песнава е закон а и спотот ми остави многу голем впечаток:wink:

au.. lele.. FUNERAL OF HEARTS... persnava e... zakon... tekstot extra... samo spotot go nemam gledano ama i toj ke dojde na red

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom