HIM

B

black angel

Гостин
Епа тоа е проблемот.Шо ги сакаат зошо Виле е убав, а не зошто како бенд имаат квалитетна музика. Од таму споредбата со pop boy band. Обично и за такви бендови одбираат барем еден машки лепотан у кој ќе се затреска женската публика, и ќе им ги купува албумите само зошо се физички убави, а не поради добрата музика. И на таквата публика ќе и биде сеедно дали фронтменот има глас ко Павароти или мучи туѓи уши со својот вокал
BTw, машки многу ретко слушаат ХИМ.
dobro ne vikam deka nema takvi so gi slusaat samo zradi ville no imaat i vistinski fanovi so gi slusaat samo zaradi nivnata muzika

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
dobro ne vikam deka nema takvi so gi slusaat samo zradi ville no imaat i vistinski fanovi so gi slusaat samo zaradi nivnata muzika
Еве ме :icon_bigg и па да си кажам....:pos2: коа почнав да ги слушам 2 чисти немав кој е Ville

E

`EsCaPe`

Гостин
Abe zakon se HiM , a posebno mi se svigjaat pesnite od albumot Razorblade Romance...:salut:

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Љељеееееееее ... виле , виле .... ментални сте жими се :pos:

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
Љељеееееееее ... виле , виле .... ментални сте жими се :pos:
:nenene: не е убаво да му земаш зборот од устата на човека:star::pos::pos::pos:....
ах бре HIM можам само да кажам дека на некои песни имат убави текстови толку...каков вилее какви бакрачи :tapp:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Луѓето го прават одбивен бендот, некад е боље бендот ич да не се појавува у јавност, у спротивно симпатиите на слушателите се концентрираат кон членовите а помалку кон музиката нивна.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Луѓето го прават одбивен бендот, некад е боље бендот ич да не се појавува у јавност, у спротивно симпатиите на слушателите се концентрираат кон членовите а помалку кон музиката нивна.
Тоа Гижо (верувам дека знаеш) е општиот проблем на металците, не им е до музиката колку што им е до имиџот.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Тоа е голем вирус меѓу луѓето. Површноста.

Clarkii

Hold me,Thrill me,Kiss me,Kill me
Член од
13 август 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Со зборите бе ХИМ се кул, откачени, забавни,едноставно ЗАКОН!!!Ептен ми се свигаат особено Виле Вало!А најдобра песна дефинитивно им е Funeral of hearts.....
Е ова ти се вика да се има слух за музика песнава е закон а и спотот ми остави многу голем впечаток:wink:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
au.. lele.. FUNERAL OF HEARTS... persnava e... zakon... tekstot extra... samo spotot go nemam gledano ama i toj ke dojde na red

Kajgana Shop

На врв Bottom