HIM

*Се треска по чело*
*Оди да се омажи за Абрамович и да и даде карта за да ги види Металика*

ABe sea ne se epten za frlanje.Imaat nesto interesno vo niv.A zenskive kosi kubat po vile vallo.Bi ja izgubile nevinosta so nego da go vidat.Ama sepak takvi se nekako sto znam.

Black Rose напиша:
HIM на турнеја со Metallica летово :vozbud: Норвешка, Шведска, Финска и Русија! На 18 јули во Москва......
of of of .. tolku blisku a tolku daleku....

IgoR_ViCiOuS напиша:
ABe sea ne se epten za frlanje.Imaat nesto interesno vo niv.A zenskive kosi kubat po vile vallo.Bi ja izgubile nevinosta so nego da go vidat.Ama sepak takvi se nekako sto znam.

"Нештото" е во музиката, а не во Ville барем кај мене така беше, коа почнав да ги слушам поима немав кој се, од каде се, ни па к*р ме болеше, еднаш случајно го видов Ville на ТВ и ми остаи впечаток па почнав да се интересирам.......

Tikvi4ka напиша:
of of of .. tolku blisku a tolku daleku....

Ех (тешки воздишки) па дали........

Ај да ја живнам темава и така ми е досадно.........

Ville.....слатко мало

со daddy Kari

Типката на омотот на 666 Ways To Love е уствари Anita Valo, мајка му на Ville на 19 години

Jesse & Ville.....

....и сепак, Ville е 100 пати поубав! :icon_bigg

Тука не е баш у најдобро издание али сепак jealous on that microfon

Хехе, ќе ме натераш да си го најдам цдто со HIM сликите......old (beautifull) memories.
А што се однесува до HIM + Metallica, сум ги гледала и двата бенда......иако не би се бунела да ги видам пак....заедно.... :)))

Е воа ме израдуе редно беше више па НОВ АЛБУМ :vozbud:

Една од песните - Passions's Killing Floor ќе биде sounrtrack за филмот Transformers, може да ја слушнете na transformersalbum.com ама дури после 3 јули

Слушав порано сега не толку имаат убави песни,пејачот по кој сите се палат виле вало незнам више не ми се свиѓа толку како порано.

закон се имат многу добри песни. А за Виле Вало немам зборови :wub::wub::wub:

iskreno ic ne gi sakam ... edino wings of a butterfly i join me in death mi se svigjaat ... neznam zaso ama ubavi pesnicki se !

убаво им ги слушни сите песни и навистина ке ти се допаднат

прекрасни текстови имаат

еве ја најновата тетоважа на Виле
tatto-eyes.jpg

Kakov idiot... mene pari da mi davaat nema vakva tetovaza da si staam.

Ја ги слушам али понекад.И шо има врска ако си пафка у денешно време кој не пафка :helou:.btw Највише од нив ми се свиѓа CLOSE TO THE FLAME(стара песна) и не само таа имааат доста убави песни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom