Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оф мори мајко шо не ќе видиш шо не ќе слушниш. Онај прај пози в купатило се мисли Шварценегер ама ај тој глуп ама овај шо му се нафатил да го слика е уште поглуп. Кај таа *облечената* грешка имате битен момент е цвеќето не каишот. А од емо веќе преку к*ров ми е дојдено, секој втор чоек е емо а 90% од нив не знат шо е тоа, ама важно шишки преку очи пуштил/а(не знам шо е она машко или женско). Овие бре не се за ремет овие се пореметени од мајка.

1581846_base.jpg

Од оваа поовчарска поза не може да биде...

Ја би рекла дека кај таа (раз)соблечената штрчат креветите несредени ама ок. Чим волку грешки и најдовме стварно била за ремет.:baeh:

Aaaaa мојот бивши клас :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Што не ми кажувате бе дека ја има љубовта моја на кадевечер? Ајде сега нека се логира пак и дежаву од пред година дена :pos2:
Да погодам, вечерта турбофолк се пуштало чим биле таму?

П.С. Стварно ви се убави машкиве? И јас ако се сликам со DSLR апарат и ме поминат низ фотошоп сум Miss World. Да беа убави и јас ќе отидев општествено :kesa:

oj mori tebe ni photo shop ne ti pomaga a na muskite niso ne im fali.... :) :baeh: ti da otidese opstestveno veruj pola ke smenea nasoka koa ke te videa tamu...

oj mori tebe ni photo shop ne ti pomaga a na muskite niso ne im fali.... :) :baeh: ti da otidese opstestveno veruj pola ke smenea nasoka koa ke te videa tamu...

Ак не ви чинит, не ме гледајте :icon_lol:

Знаев, еве ги

:pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom