Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
0001052OsZI.jpg

DracevoTheCity напиша:
готово ја од сеа ќе почнам да произведуем железни вибратори.....уше од сеа ќе почнам пари да собирам.....продавница ќе отворам.....т.е секси шоп
Железара ќе се вика
Еееееее ај заедно ќе го бркаме тој бизнис. Ортаци ќе станеме нели може??? Повеќе ќе се исплати. Леле брат шо пари ќе извадиме:vozbud::vozbud:

еве је се пријавувам како главен менаџер...промотор на производите...
него оваа со шипкава да ја имаш, што пари ќе собереш да проадваш старо железо папапа...секој ден по 50кг челик:pos2:

еве је се пријавувам како главен менаџер...промотор на производите...
него оваа со шипкава да ја имаш, што пари ќе собереш да проадваш старо железо папапа...секој ден по 50кг челик:pos2:
Ај ќе размислиме со Драчево, ама најверојатно ќе идеш рваботен. Само ќе треба да се договориме за личните услови (се надевам дека нема да бараш премногу голема плата)
Хахахахаха посебно на сликава со Ева Мендез:vozbud::vozbud::vozbud:Вриска сликава нема што:pos2::pos2::pos2:

Ај ќе размислиме со Драчево, ама најверојатно ќе идеш рваботен. Само ќе треба да се договориме за личните услови (се надевам дека нема да бараш премногу голема плата)

Хахахахаха посебно на сликава со Ева Мендез:vozbud::vozbud::vozbud:Вриска сликава нема што:pos2::pos2::pos2:
Ајде ајде не му љубомори на човекот кога си може:):)

Ауууу де бе чоече стај некое предупредување коа постираш вакво нешто :nesvest:

Јаооо шта је лепа,права је Касандра:)

Овој наркоманов ќе му се затне носот од шмркање креда/брашно:)

Ауууу де бе чоече стај некое предупредување коа постираш вакво нешто :nesvest:

Јаооо шта је лепа,права је Касандра:)

Овој наркоманов ќе му се затне носот од шмркање креда/брашно:)

Креда е 100% кога бевме мали така се занесуваа некои :)

хахаха кај ги најдовте Цули и буљашот бее е сеа каков ремет ке падне и на приватно ниво:pos2::pos2: браво браво за пронаоѓачот

Јас мислам дека доста реметевме други личности па ред е малку и помеѓу себе да се изреметиме.....
Па еве ке почнеме од мене.Еве линк:http://aleksandarnasteski.hi5.com
Удрите народе државно е ....:):)

Imenjak, kolku da te poddrzam na tema Auto-remet, bi mozel ova da go objavam, barem najblisku do remet mi e ova, drugite ne mi stojat kako takvi..

">

I sea bas me kopka da vidam koj sleden ke se objavi :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom