Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
poster80406855.jpg
хахахаха ѕвер!!!!:pos2::pos2:
Абе цел свет на кожни се пали оваа на железни:vozbud:
брат оваа излеа многу кожни прошла..па досадно и станало.......се пребацила на железни:vozbud::vozbud:

јао човече па кој филинг е това мислам...железен у уста...сварно човече:vozbud::vozbud:това кожни демоде ти е више бе....зато си се пребацив на железни :pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud:

хахахаха ѕвер!!!!:pos2::pos2:

брат оваа излеа многу кожни прошла..па досадно и станало.......се пребацила на железни:vozbud::vozbud:

јао човече па кој филинг е това мислам...железен у уста...сварно човече:vozbud::vozbud:това кожни демоде ти е више бе....зато си се пребацив на железни :pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud:
Мислам стварно вие сте старомодни бе ова ти е 21 век гледај ваму железни, па здрави и живи да сме по неколку години ќе се пребацам на челични тек тој филинг. WOW мислам стварно то не се опишува со зборови:pos2::pos2::pos2:

Брат, ти премногу си навлегол во филмот, не чини дотолку :pos:

Јас мислам дека доста реметевме други личности па ред е малку и помеѓу себе да се изреметиме.....
Па еве ке почнеме од мене.Еве линк:http://aleksandarnasteski.hi5.com
Удрите народе државно е ....:):)

Мислам стварно вие сте старомодни бе ова ти е 21 век гледај ваму железни, па здрави и живи да сме по неколку години ќе се пребацам на челични тек тој филинг. WOW мислам стварно то не се опишува со зборови:pos2::pos2::pos2:
:vozbud::vozbud:готово ја од сеа ќе почнам да произведуем железни вибратори.....уше од сеа ќе почнам пари да собирам.....продавница ќе отворам.....т.е секси шоп
Железара ќе се вика:vozbud::vozbud:
Брат, ти премногу си навлегол во филмот, не чини дотолку :pos:
ме инспирираше сликата бе брат.........:vozbud::vozbud:

:vozbud::vozbud:готово ја од сеа ќе почнам да произведуем железни вибратори.....уше од сеа ќе почнам пари да собирам.....продавница ќе отворам.....т.е секси шоп
Железара ќе се вика:vozbud::vozbud:
Еееееее ај заедно ќе го бркаме тој бизнис. Ортаци ќе станеме нели може??? Повеќе ќе се исплати. Леле брат шо пари ќе извадиме:vozbud::vozbud:

Еј дечки ај еден предлог ако може ....

На пример тие што се најредовни на темава, на крајот од секоја недела да направат компилација од 10те најзабегани фаци и сл. шо се овде постирани....

И понатаму ако сакате 2 од тие нека одат во трка за слика на месецот....и итн и итн...

Идејава пред се ми дојде затоа што секој ден ставате по 100 линкови и фотки и неможеме сите да бидеме у тек...така да со идејава ем ќе има и предизвик...
:salut:

На пример тие што се најредовни на темава, на крајот од секоја недела да направат компилација од 10те најзабегани фаци и сл. шо се овде постирани....

И понатаму ако сакате 2 од тие нека одат во трка за слика на месецот....и итн и итн...

Идејава пред се ми дојде затоа што секој ден ставате по 100 линкови и фотки и неможеме сите да бидеме у тек...така да со идејава ем ќе има и предизвик...
:salut:

Interesna ideja, ajde kazuj koj da se nafati :D

Форумџии со најголем број на постови на оваа тема:

Џену Грл 490
^Exotic^ 305
Tonchie 295
маарко 260
Dark King 225

:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom