- Член од
- 11 октомври 2008
- Мислења
- 1.258
- Поени од реакции
- 101
Леле бе немој вака знаеш што ми се случи ? Седам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хахахаха ѕвер!!!!:pos2::pos2:
брат оваа излеа многу кожни прошла..па досадно и станало.......се пребацила на железниАбе цел свет на кожни се пали оваа на железни![]()
Мислам стварно вие сте старомодни бе ова ти е 21 век гледај ваму железни, па здрави и живи да сме по неколку години ќе се пребацам на челични тек тој филинг. WOW мислам стварно то не се опишува со зборови:pos2::pos2::pos2:хахахаха ѕвер!!!!:pos2::pos2:
брат оваа излеа многу кожни прошла..па досадно и станало.......се пребацила на железни
јао човече па кој филинг е това мислам...железен у уста...сварно човечетова кожни демоде ти е више бе....зато си се пребацив на железни :pos2::pos2:
![]()
јао човече па кој филинг е това мислам...железен у уста...сварно човечетова кожни демоде ти е више бе....зато си се пребацив на железни :pos2::pos2:
![]()
:pos2::pos2: Ако де па да се насмееме малку.Брат, ти премногу си навлегол во филмот, не чини дотолку![]()
Мислам стварно вие сте старомодни бе ова ти е 21 век гледај ваму железни, па здрави и живи да сме по неколку години ќе се пребацам на челични тек тој филинг. WOW мислам стварно то не се опишува со зборови:pos2::pos2::pos2:
ме инспирираше сликата бе брат.........Брат, ти премногу си навлегол во филмот, не чини дотолку![]()
ме инспирираше сликата бе брат.........![]()
Еееееее ај заедно ќе го бркаме тој бизнис. Ортаци ќе станеме нели може??? Повеќе ќе се исплати. Леле брат шо пари ќе извадимеготово ја од сеа ќе почнам да произведуем железни вибратори.....уше од сеа ќе почнам пари да собирам.....продавница ќе отворам.....т.е секси шоп
Железара ќе се вика![]()
Еј дечки ај еден предлог ако може ....
На пример тие што се најредовни на темава, на крајот од секоја недела да направат компилација од 10те најзабегани фаци и сл. шо се овде постирани....
И понатаму ако сакате 2 од тие нека одат во трка за слика на месецот....и итн и итн...
Идејава пред се ми дојде затоа што секој ден ставате по 100 линкови и фотки и неможеме сите да бидеме у тек...така да со идејава ем ќе има и предизвик...
:salut:
Еј дечки ај еден предлог ако може ....
На пример тие што се најредовни на темава, на крајот од секоја недела да направат компилација од 10те најзабегани фаци и сл. шо се овде постирани....