Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Темава постои повеќе од една година. Колку сакаш да има? 5? :)

MNOGU ME INTERESIRA DA JA VIDAM AMERIKA AMA KOGA KE BIDE TOA NEZNAM ZATOA SAKAM DA KAZAM DEKA KOGA KE NAPOLNAM 16 GODINI KE ODAM KAJ BIL GEJDS I ZATOA TOGAS IZLEA KE JA VIDAM AMERIKA NO I MNOGU SAKAM DA GI VIDAM SITE GLUMCI OD SITE FILMOVI POGOTOVO OD STOMP THE YARD I YOU GOT SERVED!!!!!!!!!!EPA AJ DOSTA BESE MWA DO SITE KISS DO SITE

:tapp:

fg4KD8630483-02.jpg

http://www.hi5.com/friend/photos/di...605012842&albumId=164817027&ownerId=178234296

:pos2:
типов има фаца ко некој чирак од народни приказни

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ БАш СИ Е СИМПАТИЧЕН ДЕЧКОТО БЕ,ТОА ШТО НЕ ИЗЛЕГОЛ УБАО ДРУГА ПРИКАЗНА:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

MNOGU ME INTERESIRA DA JA VIDAM AMERIKA AMA KOGA KE BIDE TOA NEZNAM ZATOA SAKAM DA KAZAM DEKA KOGA KE NAPOLNAM 16 GODINI KE ODAM KAJ BIL GEJDS I ZATOA TOGAS IZLEA KE JA VIDAM AMERIKA NO I MNOGU SAKAM DA GI VIDAM SITE GLUMCI OD SITE FILMOVI POGOTOVO OD STOMP THE YARD I YOU GOT SERVED!!!!!!!!!!EPA AJ DOSTA BESE MWA DO SITE KISS DO SITE

ОМФГ шо им е на људиве, а со малиов боби шо е финтава пејач е нешо или глумац :toe:

ОМФГ шо им е на људиве, а со малиов боби шо е финтава пејач е нешо или глумац :toe:
Боби бе Боби. Боби не го знаеш? Боби?
Хаха....Малиот беше претставник на детската евровизија оваа година.

ок ова е најретардираното нешо шо го имам прочитано омфг:tapp::tapp:

ах фалат :drk: моменти на темава, одамна немало

Почнуваме со еден јазик со чаша и со 2 шишиња

Па одиме со малку гастербајетрска лепота
KyWraD519316-02.jpg

iZ9rvu145432-02.jpg

P9EhT9913200-02.jpg

Па потоа се префрламе на една опасна плавуша :)
Ајмо сад сви БЕД КОПИссс, ајмо сисице у вис :)
Краљица тротоара.
Ќе примети ли некој дека ем има криви нозе ем се фали (опис).
Да беа совршени (опис) немаше да се пеглаат у фотошоп
Само прочитајте го описот!!!
Можевте да претпоставите кои и се другарки исто така :baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom