Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Типот од десно ми личи на една верверичка од незнам кој цртан беше:pos2::pos2:
http://www.hi5.com/friend/photos/di...335152759&albumId=223197069&ownerId=180775405

Хахаха!!!Мене ми личи на Skippy внукот на верверичката Slappy од истоимениот цртан!!!Можеби на некој ќе му текне на сцената "Who is on the stage?":pos2:

Натуш е во тагови на темава а досега ја немаше.
сТрамота :pos:

Туку среќа што сум јас тука да ја исправам оваа неправдина :)
NatushvoKadevecer.jpg

Според аватарот што го имаше, мислам дека е таа најдесно:)

Хахаха!!!Мене ми личи на Skippy внукот на верверичката Slappy од истоимениот цртан!!!Можеби на некој ќе му текне на сцената "Who is on the stage?":pos2:
...тоа Со The Band On The Stage?...The Who...The Name Of The Band?...Ако е тоа што мислам..:pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2: мн закон цртан.. кај ти текна на тоа бе, се скинав од смеење :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: :zver::zver::zver:

АКо може модератор да го среди мислењево по грешка 2 пати постирав!

Со оваква интелегенција неможат ниту сликите(Јуришаме кон ЕВРОПА)

Interests

Pa vaka obozav kafici , nokni glubovi dobra zabava , dobro drustvo . Vo slobodno vreme Kopjuter i po kaficite :D .A inace mn si go sakam rakometot a i normalno i zenskite :D
Favorite Music

Metalika , GunsRoses , slipknot aj sea malce nasi bendovi Amadeus , Ribja Corba , i taka natamu(Со зголемени букви оти се наши бендови) :D
Favorite Movies

Hard ball , Big mama`s House 2,Ney York minute , Cinderela i drugi da ne gi pisuam sea :D
Favorite Books

Ne sum mnogu po knigite ama ke napisam nekoj ajde radi reda :D Zoki Poki , Dva Gulaba , Za Makedockite raboti :D , i drugi me mrzi da pisuam!!!

Чек ми аут Ај ем д бест

АКо може модератор да го среди мислењево по грешка 2 пати постирав!

Можеш и сам да си го избришеш мислењето. Само кај едит, подоле некаде се појавуваш и „бриши мислење“, се надевам ќе се снајдеш.

Бај д веј Чек дис Аут, нема модератор :pos:

Тој што ќе прифати да биде модератор тука ќе треба 3 дена да чисти. Младоста ќе си ја остави:pos:

Леле чоооовече како ги ставил заедно Амадеус и Слипкнот.:pos2:Боже убиј ме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom