Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не е негов...:bip:
сликиве се од супер радио фото сесија ко му праеја...:baeh:

Не е ставен брат ти за ремет туку линкот го отвара профилот на тој што кликнува на него!
Јас кога кликам го отвара мојот профил!

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
леле закон еј...
финатава е сам себе го убијал...:vozbud::vozbud::vozbud:

Сите почнаа : Абе на кого ти ....*

*подучени од odmazni4ka

Хаха јака финта со овој линков.Отварам и гледам јас.Шо бе и мене на ремет ме ставиле?:vozbud::pos2:

Не е ставен брат ти за ремет туку линкот го отвара профилот на тој што кликнува на него!
Јас кога кликам го отвара мојот профил!
оф да бе хехе дбора финта е ова.Јас па си викам (дека брат ми бил логиран) со го стаиле тука за ремет кога нема ништо смешно.ДОБРА ФИНТА

Не бе луѓе, линкот е добар, само тоа што допишал во ист ред ---ТОНГА и линкот излегува погрешен, иначе овој е линкот:

http://www.hi5.com/friend/photos/di...d=182014615&albumId=40030585&ownerId=58772257

П.С. Си удривте сами на себе ремет а :pos: шо фино а? хехе
A jaс отварам го гледам брат ми, се наапав, повеке отколку мене да ме имаше, и таман да се распишам.....сфатив. Јака финта. Арно крв не падна, на време видов:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

A jaс отварам го гледам брат ми, се наапав, повеке отколку мене да ме имаше, и таман да се распишам.....сфатив. Јака финта. Арно крв не падна, на време видов:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
i ti ko mene a?:pos2::pos2::pos2:

еј и јас ја видов сестра ми...арно не го вадев калашот..страшно ќе беше:bip:

Ми се повраќа од тие таговите :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom