Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
до тој степен ли дојдовте? наоѓате некоја слатка типка на Хај5 со луд коментар, постирате на темава и правите дабл јузер со истиот ник како што и е на хај5 :pos:

About Me

Pa so da vi kazam mnogu sakam da se ebam i toa na grub nacin so golemo kuriste da me napravi najgordata ebena pickica vo cel svet :)))))

Who I'd Like To Meet

Sakam da najdam nekoj so ke me izebe jako,divno,grubo i za vreme na ebavanjeto da me udri po gazeto lele toa najmnogu me pali uffffffffff........

:icon_mrgr

About Me

Pa so da vi kazam mnogu sakam da se ebam i toa na grub nacin so golemo kuriste da me napravi najgordata ebena pickica vo cel svet :)))))

Who I'd Like To Meet

Sakam da najdam nekoj so ke me izebe jako,divno,grubo i za vreme na ebavanjeto da me udri po gazeto lele toa najmnogu me pali uffffffffff........

:icon_mrgr
Нездрава работа!! :jaj::uvo:

Сексот е здрава работа.
Гледам темава ништо ново интересно.
Тоа е затоа што јас и Вирус бефме на собиранката а Јеену Грл на роденден.

Сексот е здрава работа.
Гледам темава ништо ново интересно.
Тоа е затоа што јас и Вирус бефме на собиранката а Јеену Грл на роденден.
Абе здрава, здрава знам дека е! :smir:
Јас станав од спиење пред некое време и ете не можам пак да заспијам и се занимавам. Јебига!

Абе здрава, здрава знам дека е! :smir:
Јас станав од спиење пред некое време и ете не можам пак да заспијам и се занимавам. Јебига!
Поентава ти беше пред да заспиеш си имала добра партија секс па сега индирено ни се фалиш (дека сите знаеме дека после ДОБАР секс се спие долго :wink:) :star:

Иначе ова е веќе поим за слика на HI5

UFVjBP557172-02.jpg

http://hi5.com/friend/photos/displa...964824104&ownerId=174423685&albumId=127782420

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom