Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
427553484.img.jpg

Хахаха, лепотанчее:ija: ! Само не знам од кај им е на типкиве дека бил убав :bip: !!

леле бе немој овој ни го срами школото :kesa::kesa::kesa:

па да го видите како оди ... аууууу ко патор е :pos2:

Чим веѓите му изгледаат вака... нема потреба да се прашуваме што се` друго средува.:)

Пациенти грди бреееееееееј !

Има потенцијал во иднина да постане геј :vozbud:

Тамам си реков имам се видено ама налетав на ОВА :tapp:

Има потенцијал во иднина да постане геј :vozbud:

Тамам си реков имам се видено ама налетав на ОВА :tapp:

Од каде знаеш дека не е? :pos:

А за линкот... ќе гориш ти во пеколот, ај ај. :pos:
Грозноооооооооо !:nesum:

427553484.img.jpg

Хахаха, лепотанчее:ija: ! Само не знам од кај им е на типкиве дека бил убав :bip: !!

Кој е ЗА нека се пријави на темава, да му се аднеме сите кајганџии на хај5 профилот ко френдови и да му набиеме комплекси на сите слики :zlo: :mnoguzlo: :najzlo::pos2:

епа јас веќе го аднав, него мастер планот е во сабота едно 10/15 членови сите во исто време да му сер*ме на сликите :pos: сум се швркнал нешто... али јеби га... премн. е уфилман и типацот :D

Таман викам дај да видам Игор Педерчево што човек сте нашле и отворам во неговата/нејзината галерија да видам што слики има и пазете детали
Албумот се вика MУ GIRLS и гарантирам дека некоја цура кога и рекол да ја слика му го пукнува ова

Ај ај, доста беше со вакви акрепи гадни, ви го претставувам UNIQUE, најголемото манекенче во ЈБТ.
Ако почнам да ви ги претставувам неговите слики една по една, ќе ме распролети, така да еве ви една, а вие продужете:) (запази коментар под слика)
луѓе добро можда е типче малку со кренати акции и нарцисоидно али ипак има некој карактер знае да се понаша и не е како игор кој пред малку го реметевте горе.Иначе грешка сте дека ваквите типови немаат женски..баш напротив спасе има..не судете кога не знаете се:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom