Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.685
Поени од реакции
48.873
женска?според мене оваа му е најдобра другарка,обично ваквите типови немаат мушки другари па се дружат исклучуво со женски
Оф топик...тука си се заебал овие феминизирани дечки ебат највише од сите паметна тактика им е ова глуми буљаш нон стоп со цури се, знам и кај мене на школо имаше вакви ги проучувавме еден ден и дојдовме до овој закључок:bil:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Оф топик...тука си се заебал овие феминизирани дечки ебат највише од сите паметна тактика им е ова глуми буљаш нон стоп со цури се, знам и кај мене на школо имаше вакви ги проучувавме еден ден и дојдовме до овој закључок:bil:
Не бе, мислиш дека женска би легнала со таков, ко овој ненормалниов педерастичен Unique:nesvest: ? Шмизлите ко оваа демек негова "девојка" обожаваат да им се посветува внимание, да бидат сметани за центар на светот, и тука стапуваат во акција ваквите феминизирани дечки кои се дружат исклучиво со женски и тоа шмизли...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
верувајте овој им е како најдобра другарка на скоро сите женски во јбт,
идев со една и ми кажуваше дека го смета него како најдобра другарка

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246

Хахаха, лепотанчее:ija: ! Само не знам од кај им е на типкиве дека бил убав :bip: !!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Се кладам дека е депилиран на нозете :)

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
не бе што ти е на педикир и маникир иде, а да не кажам и на солариум, ама сепак мислам дека и надградба на коса дека му треба по женствено ке изгледа

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72

Хахаха, лепотанчее:ija: ! Само не знам од кај им е на типкиве дека бил убав :bip: !!
Лелееееее веѓаааа:nesvest: Добро бе што е со луѓево??? Не, мислам дека стварно на овој му нема рамен :aplauz::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom