Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
женска?според мене оваа му е најдобра другарка,обично ваквите типови немаат мушки другари па се дружат исклучуво со женски

Оф топик...тука си се заебал овие феминизирани дечки ебат највише од сите паметна тактика им е ова глуми буљаш нон стоп со цури се, знам и кај мене на школо имаше вакви ги проучувавме еден ден и дојдовме до овој закључок:bil:

Оф топик...тука си се заебал овие феминизирани дечки ебат највише од сите паметна тактика им е ова глуми буљаш нон стоп со цури се, знам и кај мене на школо имаше вакви ги проучувавме еден ден и дојдовме до овој закључок:bil:

Не бе, мислиш дека женска би легнала со таков, ко овој ненормалниов педерастичен Unique:nesvest: ? Шмизлите ко оваа демек негова "девојка" обожаваат да им се посветува внимание, да бидат сметани за центар на светот, и тука стапуваат во акција ваквите феминизирани дечки кои се дружат исклучиво со женски и тоа шмизли...

верувајте овој им е како најдобра другарка на скоро сите женски во јбт,
идев со една и ми кажуваше дека го смета него како најдобра другарка

ATTENTION!

ХI5 Профил на милениумот!

Игоркааааа бејбииииии!

Боооо жабју батак

5OUogk227756-02.jpg

“Kralska poza :-)

427553484.img.jpg

Хахаха, лепотанчее:ija: ! Само не знам од кај им е на типкиве дека бил убав :bip: !!

не бе што ти е на педикир и маникир иде, а да не кажам и на солариум, ама сепак мислам дека и надградба на коса дека му треба по женствено ке изгледа

427553484.img.jpg

Хахаха, лепотанчее:ija: ! Само не знам од кај им е на типкиве дека бил убав :bip: !!

Лелееееее веѓаааа:nesvest: Добро бе што е со луѓево??? Не, мислам дека стварно на овој му нема рамен :aplauz::pos:

Лелееееее веѓаааа:nesvest: Добро бе што е со луѓево??? Не, мислам дека стварно на овој му нема рамен :aplauz::pos:
Има, овој! :pos2:
[MEDIA]http://youtube.com/watch?v=LWSjUe0FyxQ[/MEDIA]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom