Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе не се смејте не е смешно!
ај замислете вас да ве стават на најмасовниот форум во државава и да си играат мајтап со вас само оти на некоја слика сте испаднале смотано.
Не е фер стварно.ставете линк до вашиот профил видете како ке помине па тогаш коментирајте.
За контакт>>досеа немаат слика од мене ставено во сеир темава.
Добро бе човеку ПРОЧИТАЈ ГО ПРВИН НАСЛОВОТ ПА ПОСЛЕ ПИШУВАЈ затоа што темава е за тие што заслужуваат ремет и ако ја прочита темава од почетокот навака ќе видеше дека најчесто овдека има луѓе кој што се замислуваат дека се нешто а вшусност самиоте си се понижуваат (некој не ги тера со сила да ставаат свој идиотски слики на јавен профил и плус има опција профилот да му го гледаат само другарчиња на hi5) или па некој профили што се фејк за некој да се зезне и да почне да дудла на тој профил...;(:star:

жими мајка сте сите:baeh:
Се зезам шо коа немате слики за сеир правење не е интересно!
ама сепак еве замисли твој најдобар другар е ставен овде и сите го зезаат му прават ремет го омаловажуваат:nesum:.
како сакате слободен свет уште поважно слободен форум за слободни мислење(нешто за што го ценам највеќе).
Е, и ке забораев еве линк до мојот и малце со исаф немој партал да ме направите:tv:
поздрав до сите!!
http://nikola-adriano.hi5.com

Ахам...
About Me

|Yes You Fool I'm Cool Its A Rule That I'm Crule|

b.y.|N!k0lA^Ad®1AN0|

(/МЕ Плакне грло и прашува: и како да не ти пукаме сеир, А?)

Иначе да на оваа тема има и мој другари и другарки на кој им се пукало сеир а напротив и во наредниов пост на Дивајн е една од девојките и моја другарка... на некој мој другарки како што е ИВАНА СЕКСИ јас самиот и пукав сеири иако ми е другарка бе али сепак заслужува сеири после тоа што го напишала а ако го прочита мојот прв пост во темава (после него имаше лечење комплекси едни 3 листа а се наоѓа на 10 старница) ќе видеше дека јас пукав сеири на луѓе што ги знам и некој што жалам што ги знам...;(:star:

Tипов е забеган по фотошоп а изгледа и премногу сака деца (има посебен фолдер babys). П.С. His interests : If Love was a drug when i m the big narkoman :jaj:
Уште од мали нозе.:)
"Пи*ки, гледајте колку пари имам, кој е како мене?"
И овој е со фотосесија, ама се определив за оваа слика.
Ваква фаца еднаш во живот се гледа:pos2:
Сладак момак.
ФраерР, за повеќе детали, види слика 1.
Мода станало сликање пред огледало :)
Sexy body!
Неуспешно пробува да ме имитира :) :pos2:

хаха...hi5....нај големото сра*е....не за друго...туку има 10тина јаки пи**и и другите се исфрустрирани цурки сто по секоја цена...дали показување на доње рубље и истакнување на груда...сакаат да ги достигнат горе наведените...
ај тоа е за женските.....
АМА ЗА МАШКИТЕ дефинитивно NO COMMENT(нема зборови за да се долови малограѓанштината)! :tapp::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Чупе фЛаерот од ЈБТ :tapp:. (запази коментар под слика)

хаха...hi5....нај големото сра*е....не за друго...туку има 10тина јаки пи**и и другите се исфрустрирани цурки сто по секоја цена...дали показување на доње рубље и истакнување на груда...сакаат да ги достигнат горе наведените...
Еј-мен! : )

Чупе фЛаерот од ЈБТ :tapp:. (запази коментар под слика)
Штета... :pos2:
Sorry, this user is not accepting photo comments at this time.
hi5 allows members to set a level of privacy when receiving photo comments, and this user is currently not accepting photo comments.

"I m very good man.I have seen many in my life and i learn very much from my erors :))) now i m very ok and enjoy in my life.i love womens because they re uniq and special....if u like more send me email"
------------------------------------------------------------------------

Малце грешки имат.

"I m very good man.I have seen many in my life and i learn very much from my erors :))) now i m very ok and enjoy in my life.i love womens because they re uniq and special....if u like more send me email"
------------------------------------------------------------------------

Малце грешки имат.
Не бе така ти се чини тебе..какви грешки:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom