ViRuS
ПрОвОкАтОр
- Член од
- 20 август 2005
- Мислења
- 2.048
- Поени од реакции
- 21
Добро бе човеку ПРОЧИТАЈ ГО ПРВИН НАСЛОВОТ ПА ПОСЛЕ ПИШУВАЈ затоа што темава е за тие што заслужуваат ремет и ако ја прочита темава од почетокот навака ќе видеше дека најчесто овдека има луѓе кој што се замислуваат дека се нешто а вшусност самиоте си се понижуваат (некој не ги тера со сила да ставаат свој идиотски слики на јавен профил и плус има опција профилот да му го гледаат само другарчиња на hi5) или па некој профили што се фејк за некој да се зезне и да почне да дудла на тој профил...;star:Луѓе не се смејте не е смешно!
ај замислете вас да ве стават на најмасовниот форум во државава и да си играат мајтап со вас само оти на некоја слика сте испаднале смотано.
Не е фер стварно.ставете линк до вашиот профил видете како ке помине па тогаш коментирајте.
За контакт>>досеа немаат слика од мене ставено во сеир темава.
Ахам...жими мајка сте сите:baeh:
Се зезам шо коа немате слики за сеир правење не е интересно!
ама сепак еве замисли твој најдобар другар е ставен овде и сите го зезаат му прават ремет го омаловажуваат:nesum:.
како сакате слободен свет уште поважно слободен форум за слободни мислење(нешто за што го ценам највеќе).
Е, и ке забораев еве линк до мојот и малце со исаф немој партал да ме направите:tv:
поздрав до сите!!
http://nikola-adriano.hi5.com
About Me
|Yes You Fool I'm Cool Its A Rule That I'm Crule|
b.y.|N!k0lA^Ad®1AN0|
(/МЕ Плакне грло и прашува: и како да не ти пукаме сеир, А?)
Иначе да на оваа тема има и мој другари и другарки на кој им се пукало сеир а напротив и во наредниов пост на Дивајн е една од девојките и моја другарка... на некој мој другарки како што е ИВАНА СЕКСИ јас самиот и пукав сеири иако ми е другарка бе али сепак заслужува сеири после тоа што го напишала а ако го прочита мојот прв пост во темава (после него имаше лечење комплекси едни 3 листа а се наоѓа на 10 старница) ќе видеше дека јас пукав сеири на луѓе што ги знам и некој што жалам што ги знам...;star: