Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Aии, абе овој во ЈБТ учи прва е.. хахахахах педер жив е , не ми се верува еј, лелее како се изнасмеав отсабајлечки!:pos2::pos2::pos2:

Каде на друго место ќе видиш сина танга? И тоа кај 15 годишна плавуша (ако може да се верува на она што и го пишува на профилот).
како прво не е танга туку бабини гашти се а како второ читаш под ликава што и пише?
“a mala ima plaboy gen sexy cokoladen ten...hahha”
Колку само НЕ е така али некој и кренал акции на малава и Тоа е Тоа :uvo:

Леле луѓе нема да ми поверујте шо ми се деси... (ова го кажав ко циган али ајт :helou:)

Си шетам јас така по профили и гледам еден стар пријател шо ми направи да раскинам со една моја бивша девојка сегавеќе и ај да видам шо има слики и гледам гледам и оп! ми падна магла на очи...
Шо да правам сега? Одвај ми се гледа... сликиве на човеков неможам да му ги видам... вртам малку глава на страна и оп поарно ми е ... пак гледам во сликите пак магла ми паѓа... ај маамката шо ли ќе да е... да не оќорев јас скроз?

ОООООООООООООО ИД* У ПИЗДУ МАТЕР - не сум бил јас ќор туку сликиве му биле сите......

JyAU3Z607982-02.jpg

Леле луѓе нема да ми поверујте шо ми се деси... (ова го кажав ко циган али ајт :helou:)

Си шетам јас така по профили и гледам еден стар пријател шо ми направи да раскинам со една моја бивша девојка сегавеќе и ај да видам шо има слики и гледам гледам и оп! ми падна магла на очи...
Шо да правам сега? Одвај ми се гледа... сликиве на човеков неможам да му ги видам... вртам малку глава на страна и оп поарно ми е ... пак гледам во сликите пак магла ми паѓа... ај маамката шо ли ќе да е... да не оќорев јас скроз?

ОООООООООООООО ИД* У ПИЗДУ МАТЕР - не сум бил јас ќор туку сликиве му биле сите......

Педофил, ми оставил коментари на некои слики :)

најсрање страница што може да постои.....уствари кога ке подразмислиш малце добра е за ремет:pos2::pos2:

:pos:

Едит: Не е препорачливо за луѓе со слабо срце се работи за травестит по чипкане гаќе :pos:

Eдит2: Поради големиот број поплаки го избришав линкот :)

Акаша, едитирај линкот кажи шо има, ми се згади и живот и све.

Бриши линкот.Најискрено ми иде да повратам...Само се прашувам кој се овие дебили што ставаат вакви слики.

Eте бре избришав аман па какви сте :)

Алооо и јас сакам да видам хихихииххиихихи...ај стајте пак...ај ај ај!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom