Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Aии, абе овој во ЈБТ учи прва е.. хахахахах педер жив е , не ми се верува еј, лелее како се изнасмеав отсабајлечки!:pos2::pos2::pos2:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Каде на друго место ќе видиш сина танга? И тоа кај 15 годишна плавуша (ако може да се верува на она што и го пишува на профилот).
како прво не е танга туку бабини гашти се а како второ читаш под ликава што и пише?
“a mala ima plaboy gen sexy cokoladen ten...hahha”
Колку само НЕ е така али некој и кренал акции на малава и Тоа е Тоа :uvo:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Леле луѓе нема да ми поверујте шо ми се деси... (ова го кажав ко циган али ајт :helou:)

Си шетам јас така по профили и гледам еден стар пријател шо ми направи да раскинам со една моја бивша девојка сегавеќе и ај да видам шо има слики и гледам гледам и оп! ми падна магла на очи...
Шо да правам сега? Одвај ми се гледа... сликиве на човеков неможам да му ги видам... вртам малку глава на страна и оп поарно ми е ... пак гледам во сликите пак магла ми паѓа... ај маамката шо ли ќе да е... да не оќорев јас скроз?

ОООООООООООООО ИД* У ПИЗДУ МАТЕР - не сум бил јас ќор туку сликиве му биле сите......

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Леле луѓе нема да ми поверујте шо ми се деси... (ова го кажав ко циган али ајт :helou:)

Си шетам јас така по профили и гледам еден стар пријател шо ми направи да раскинам со една моја бивша девојка сегавеќе и ај да видам шо има слики и гледам гледам и оп! ми падна магла на очи...
Шо да правам сега? Одвај ми се гледа... сликиве на човеков неможам да му ги видам... вртам малку глава на страна и оп поарно ми е ... пак гледам во сликите пак магла ми паѓа... ај маамката шо ли ќе да е... да не оќорев јас скроз?

ОООООООООООООО ИД* У ПИЗДУ МАТЕР - не сум бил јас ќор туку сликиве му биле сите......
Педофил, ми оставил коментари на некои слики :)

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
најсрање страница што може да постои.....уствари кога ке подразмислиш малце добра е за ремет:pos2::pos2:

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
:pos:

Едит: Не е препорачливо за луѓе со слабо срце се работи за травестит по чипкане гаќе :pos:

Eдит2: Поради големиот број поплаки го избришав линкот :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Акаша, едитирај линкот кажи шо има, ми се згади и живот и све.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Бриши линкот.Најискрено ми иде да повратам...Само се прашувам кој се овие дебили што ставаат вакви слики.

N

NeMiRnA

Гостин
Алооо и јас сакам да видам хихихииххиихихи...ај стајте пак...ај ај ај!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom