Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
еднаш додека седев у парк нешо хеки играв и типов http://www.prijateli.com.mk/u/tigers/img/178238/ возеше точак и застана и почна да не гледа со полузаспана фаца и уште малце ке се излигавеше хаха... кога си отиде сме се згазиле од смеење

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Да али сепак мислам дека претеравте за Јуник нели..
И ја ви кажуем дека типот нема П од Педер и дека е топ вака.. Мислам џабе мелете више. Гледам и Касап го знае Спејс и стварно типот е срце.. Претеравте мислам..
Ostajte go Spase na strana,ne spaga on vo ovaa grupa...top e deteto i ne zasluzuva da bide staven vo ista korpa so Igorka:D pozz

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
оваа сани веќе популарна стана на темава...хахахахах

Член од
9 јануари 2008
Мислења
38
Поени од реакции
2
Да али сепак мислам дека претеравте за Јуник нели..
И ја ви кажуем дека типот нема П од Педер и дека е топ вака.. Мислам џабе мелете више. Гледам и Касап го знае Спејс и стварно типот е срце.. Претеравте мислам..

Да дефинитивно Спасе е топ.Го знам дечкото и стварно е далеку од педер.Нема никаква споредба меѓу него и Игорка..Игорка е у секој поглед за ремет..типот е појава

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ostajte go Spase na strana,ne spaga on vo ovaa grupa...top e deteto i ne zasluzuva da bide staven vo ista korpa so Igorka:D pozz
[ FuCkEr ];1099601 напиша:
Да дефинитивно Спасе е топ.Го знам дечкото и стварно е далеку од педер.Нема никаква споредба меѓу него и Игорка..Игорка е у секој поглед за ремет..типот е појава
Ок,Игорка во прв шешир,Спасе во друг.Али може пак да се паднат по групи

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
pa koga vo jbt nemalo ligavi generacii?
nikogas sekad bile mamin i tatini sincinja
Изгледа треба јас и ти да се најдеме, во некое темно сокаче, па да видиме ќија мајка белу вуну преде, а чија црну носи, за да се утврди маминото и татиното во СИТЕ од ЈБТ...е, да, јас сум об ЈБТ.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Kolku si siguren deka imate pravo da sudite za nekoj sto ne go ni znaete?
[SIZE=-1]^len 19[/SIZE]
[SIZE=-1]Sekoj ima pravo na sloboda na mislewe i izrazuvawe. Ova pravo ja vklu~uva i slobodata da se zastapuva odredno mislewe bez nikakvo vme{uvawe i da se baraat, da se primaat i da se davaat informacii i idei preku mediumite i bez ogled na granicite.:smir:[/SIZE]
Не мора се да се сваќа сериозно...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
[SIZE=-1]^len 19[/SIZE]
[SIZE=-1]Sekoj ima pravo na sloboda na mislewe i izrazuvawe. Ova pravo ja vklu~uva i slobodata da se zastapuva odredno mislewe bez nikakvo vme{uvawe i da se baraat, da se primaat i da se davaat informacii i idei preku mediumite i bez ogled na granicite.:smir:[/SIZE]
the power of free speech
така е член 19 rulzzzzz

~~KASAP~~

God is a DJ
Член од
27 мај 2007
Мислења
824
Поени од реакции
4
Изгледа треба јас и ти да се најдеме, во некое темно сокаче, па да видиме ќија мајка белу вуну преде, а чија црну носи, за да се утврди маминото и татиното во СИТЕ од ЈБТ...е, да, јас сум об ЈБТ.
Ајде ајде и јас ке те подржам тука и јас сум од ЈБТ :) Ако те закача некој викај :):smir:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
[SIZE=-1]^len 19[/SIZE]
Да да во право е. Го имам мини-уставот до мене (=

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ајде ајде и јас ке те подржам тука и јас сум од ЈБТ :) Ако те закача некој викај :):smir:
Детуле, не ми треба помош да се справам со одредени исцибрени фаци и ликови кои зад мониторот се кријат и замислуваат дека се курац ипол.

~~KASAP~~

God is a DJ
Член од
27 мај 2007
Мислења
824
Поени од реакции
4
Детуле, не ми треба помош да се справам со одредени исцибрени фаци и ликови кои зад мониторот се кријат и замислуваат дека се курац ипол.
:pos2::pos2::pos2: Е тука си во право....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom