G@rfielD
Модератор
- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 10.751
- Поени од реакции
- 9.786
Колку за инфо, има разлика меѓу сељак и селанец. :salut:Кој ти курац тебе па да го нарекуваш СЕЉАЧИШТЕ а градски ? Демек Струмица село или кој ти беше филмот ???
Колку за инфо, има разлика меѓу сељак и селанец. :salut:Кој ти курац тебе па да го нарекуваш СЕЉАЧИШТЕ а градски ? Демек Струмица село или кој ти беше филмот ???
Фала на одговорот , само ја потврди твојата сељачка особина ...
Хаха , епа позајми ми го твојот оригинал каишОбјасни им на „таквите како мене“ де. Тоа што ќе ми „објасниш“ во живо е друга прича.
Едит: Ти си дефиниција сељачиште. Бижутерија, демек златен ланец, цвикери за сонце и у темница, каиш со сељачка „тока“, гаќи надвор од фармерки, обетка на уво, пазарски фармерчиња...
Бар не е сељачки, а и курот ми е поголем од токата, што не е случај кај тебеХаха , епа позајми ми го твојот оригинал каиш
Ах бе буљаш , немораше да откриеш пред јавноста дека те имам јавано ц ц цБар не е сељачки, а и курот ми е поголем од токата, што не е случај кај тебе
Ајде сеа не се вади , убаво си се изјасни :pos2::pos2:Се што имаш јавано ти е стапот на Андреев, јасно ни е тоа на сите :pos2:
Андреев да речеме ајде заслужува ремет поради тоа што го работи , али коментарите со навредливи содржини што му ги напиша не ти беа на место пошто Андреев ми е генерација и школски на мој другар и го познавам многу добро , Колку за информација Бранко Андреев има многу висок коефицент на интелегенција , ученик на генерација беше , го работи тоа што го сака без разлика дали некој му пречи или не ,така да твојот коментар од типот „СЕЉАК“ не ти беше на место, затоа друг пат пред да напишеш нешто , ремети , не велам не , но пази за кого и како пишуваш , пошто има лица што и не се баш за реметење... удри се по главата која ти служи само за фризури праење , уште малце и за тоа нема да ти служи :smir: Ме изнервира тоа што даде многу погрешен коментар за ова личност... а за другите работи кои се мегу мене и тебе ке ги разјасниме на друг начин :smir:Јас да ги бранев сите пациенти од Скопје што поминаа на темава само затоа што се од Скопје... На што ќе личеше тоа?
Не, не го брани затоа што е од Струмица, има друга приказна во целава дискусија :back: