Кекец! :pos2:
http://www.top.mk/users/Parkerce
Извадок од
блогот:
Devojka za mene e da poctvitelna i iskrena vo sekoja prilika,i da znae da ja ceni osobata a dali gi ima takvi deneska,sami ke mi gokazete toa so tek na svoe vreme.Samo ednostavni druzejubivi,doverlivi,da se na maskoto,da go sakaat i da ne varat i da pocituvaat negovi odluki,site sto gi pravi za devojkite.Retkost e takva zenska deneska,ali se naoga koga i devojkite ke se potrudat da najdat ali vo posledno vreme se smenija rabotite idat po mangupi i sejacista.Mrzam tip na devojki koj gi lazat parite,ili od tipot znae tipceto me vozese so motor se palam kako mi bese ludo i nezaboravno,toa e samo zanesenost vo momenti,bitno karakterot na maskoto i custvata na praviot momak.Drugo da znaete dobrinata na prvo mesto e kaj covek,i toa kazuva deka pozitivnosta e vo nego i deka so srce gi pravi nestata sekojnevniot zivot.Takva devojka dali ke se najde ke pokaze vreme se nadevam na deka ke dojde samo koga i koj period.
Imam vera vo sebe,deka ima devojki koj sakaat da bidat sakati i da znaat sto e prav reskert prema niv,a toa ke si go pokazam na del
cekuvam da dojde podobro vreme za pravitite i iskreni luge.Ve sakam girl i vie mene sakate me,sloboden sum celosno,i baram zenska ne znaete kako toa.
Целиов текст ме посра од смеа, ама ова е пролив!
Imam vera vo sebe,deka ima devojki koj sakaat da bidat sakati :pos2::pos2::pos2: