Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мис Фети, жити се, како ги цитираш постовиве не ми е јасно. Погледни го само твојот втор пост. Излегува дека тоа што го пишав јас, си го пишала ти, па потоа го цитираш.
До толку е сложено да се стисне Цитирај и да се пише под цитатот?

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Член од
26 август 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Извини ,изгледа само ви сметам, не сум запознаена добро со страната ,ќе ве прочитам во некоја друга прилика ,а дотогаш:ne_zboramчао

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Извини ,изгледа само ви сметам, не сум запознаена добро со страната ,ќе ве прочитам во некоја друга прилика ,а дотогаш:ne_zboramчао
Де бре..добредојде, никој не рече дека ни сметаш:)

Член од
26 август 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Па од кај да знам,почнаа да ме напаѓаат и си помислив дека само ви сметам. Аје поз

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
како ми налетаа овие денеска.

ај презент Сексперт ....линк........

По се изгледа станувам педер:drk::drk:

:pos2::pos2:
Чим помина први септември, а јас сум на форумов, значи тоа од одмазни4ка беше празно млатење слама :).
Башка цело ЈБТ знае за реметот, како што поминува по ходници предизвикува смеа :). А за нејзините модни комбинации да не зборувам, прашајте ја Параноик.
Еј ќути братучедка ми учи со неа и ми кажуваше какви модни промашувања имала....минич:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::pos2::pos2: а и имало некој шо виел кога ќе а видел(како куче,волк)....:pos2::pos2:

http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=2361385694&albumId=225114686&ownerId=299268831[/quo
кај ме најдовте мене бе нцнцнц:nesvest::nenene:а и која е причината ако може некој да ми каже дека не сум во тек аје позз
Еве јас ќе ти кажам.....:drk::drk::drk::drk:

Свати или не?:kesa::kesa::kesa:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
кај ме најдовте мене бе нцнцнц:nesvest::nenene:а и која е причината ако може некој да ми каже дека не сум во тек аје позз[/QUOTE]
Уште еден наседнат од типот грешен линк=својот профил.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=2361385694&albumId=225114686&ownerId=299268831[/quo
кај ме најдовте мене бе нцнцнц:nesvest::nenene:а и која е причината ако може некој да ми каже дека не сум во тек аје позз
види тоа не е твојот профил, ај види малку поубаво
линкот што е даден води кон НЕПОСТОЕЧКИ профил, така да ти кога си логирана на хи5 и кликнеш на тој линк автоматски се отвара твојот профил, земи одлогирај се од хи5 и отвори го линкот да видеш што ќе ти покаже... се надевам дека разјаснив :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom