ne znam sto ste go staile brat mi tuka,nema nesto tolku za remet
оф да бе хехе дбора финта е ова.Јас па си викам (дека брат ми бил логиран) со го стаиле тука за ремет кога нема ништо смешно.ДОБРА ФИНТАНе е ставен брат ти за ремет туку линкот го отвара профилот на тој што кликнува на него!
Јас кога кликам го отвара мојот профил!
ReligionАјде да го почнеме денот со македонска(охридска) легенда. Ви го претставувам ѕверот на годината, Драганче од Лескоец, кој ме аддна во френдс на хај5.:back:
религијата е уставно загарантирано право...Religion
Buddhist/Taoist
:pos2::pos2::pos2::pos2:
A jaс отварам го гледам брат ми, се наапав, повеке отколку мене да ме имаше, и таман да се распишам.....сфатив. Јака финта. Арно крв не падна, на време видов:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Не бе луѓе, линкот е добар, само тоа што допишал во ист ред ---ТОНГА и линкот излегува погрешен, иначе овој е линкот:
http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=182014615&albumId=40030585&ownerId=58772257
П.С. Си удривте сами на себе ремет а шо фино а? хехе
i ti ko mene a?:pos2::pos2::pos2:A jaс отварам го гледам брат ми, се наапав, повеке отколку мене да ме имаше, и таман да се распишам.....сфатив. Јака финта. Арно крв не падна, на време видов:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: