Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
:)) некои пораки шо ми стигнале некад

Kakvi usni imas srce sigurna sum deka si odlicen k*ropusac zlato moe eve ti moj msn ocekuvam te srce da pomineme edna lluda noc ciaoo kisss misss...

Da sum ptica, bi letala za tebe. Da sum kuce, bi trcela za tebe. Da sum riba, bi otisla na kopno za tebe. Zasto sum covek, edinstveno mozam da te sakam......

wow!po dudlacka usticka nesum videl!!!!!!!!!!!!!!bez navreda-svati go toa kako kompliment!

hey ...mnogu mi se dopagas ..stvarno imas nestoo ..sto ja nema kaj drugite devojki...posebno imas usni la angelina jolie...bi sakal da gi probam ...kisses imas msn ?

uhhhhhuu.... Kissss : pa kako sii... pha.a..tovite usnii kako JENIFER LOPEZ/ hehe

ciao bi sakala ja da te slikam tako ozbilno nemam zborovi sto se raboti za tvoa ubavina dozvoli mi da se druzim so tebe daj mi tvoj msn i ke imas sansa da me vidis i mene preko kamera molim te pa moze da ispadne nesto koj znae daj mi sansa da ti dokazam deka sum sposoben na sve za tebe molim te ?molim te molim te ke me vidis i me zasto tuka nemam slika

cao kako si milo bi sakala da se zapzoanem soi vakva prekrasna devoice ako ne ti precam kako turcin zemi pozdrav od mene,,,,,,,,,,,?

неам време иначе уше некои ке стаев:)

А

Адриано

Гостин
Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do;jsessionid=awKxxfOlqZ-5?photoId=752184518&ownerId=118809044&albumId=111429509
Види позадина овоа најверојатно му се нивите.
малце лево ке видиш татко му ги пасе козите 20тина метра у десно мајка му ги молзе кравите а неговите братчиња го......Оре п'то!
Бооооо :)

Дечково е селјак на годината

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Статус
Затворена за нови мислења.