Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
што ти текна за видеово?
а патем мене баш за оваа сцена не ми штима нешто...нели е сцена од иднината, а Питер му се обрати на Сајлер како брат (или обратно не се сеќавам добро) , а потоа испадна дека не се браќа, дека не му се тие и на Сајлер родители :jaj:

што ти текна за видеово?
а патем мене баш за оваа сцена не ми штима нешто...нели е сцена од иднината, а Питер му се обрати на Сајлер како брат (или обратно не се сеќавам добро) , а потоа испадна дека не се браќа, дека не му се тие и на Сајлер родители :jaj:
да бре 8 или 9 епизода од 3 сезона мислам е. питер оди во иднината по моќта на сајлар и откако ја добива доаѓаат клер со дафне и нокс да го фатат питер но сајлар експлодира и коста верде е избришана од мапата на калифорнија.

што ти текна за видеово?
Па Сајлар од иднината мисли дека му се родители Анџела и Артур, но кога Сајлар од сегашноста ке ја измени иднината со тоа што ке ја убие Ел и пак ке го разбуди гладот во него. Ке ја земе мокта за детекција на лаги и ке дознае дека овие не му се родители. Како и да е, не очекува интересен волум и уште една глупа приказна на Сајлар. Кога ја гледам серијата си мислам дека Сајлар и не е негативец, и е ептен наивен, но мокта му е грозна и не може да се контролира.

сајлар има супер моќ.
а волум 4 ке биде најдоброто продолжение до сега.

Па Сајлар од иднината мисли дека му се родители Анџела и Артур, но кога Сајлар од сегашноста ке ја измени иднината со тоа што ке ја убие Ел и пак ке го разбуди гладот во него. Ке ја земе мокта за детекција на лаги и ке дознае дека овие не му се родители. Како и да е, не очекува интересен волум и уште една глупа приказна на Сајлар. Кога ја гледам серијата си мислам дека Сајлар и не е негативец, и е ептен наивен, но мокта му е грозна и не може да се контролира.

демек со детекторо за лаги ја измени иднината?

Гледам ја гледаат сите серијава за луѓево што имаа моќи.

Само толку знам. Имаат моќи и толку.

Ке може ли некој да ми напише многу кратко од каде тие луѓе ги имаат тие моќи и кон што се стреми крајот на серијата. Барем би требало да има некоја водечка сторија, или имаат моќи и се рокаат по цел ден со моќите, а од каде и зошто поима да немаат.

PLEASE HELP...

па блек најт луѓево ги имаат моќите во себе но послем затемнувањето им се активираат, а за крајот на серијата не знам оти уште има епизоди барем сега за сега 4 том почнува да се емитира на 02.02.
и има водечка сторија но тешко е да се разбере оти сезона во сезона се мења ако си ја гледал 1 сезона 2 и 3 ке ти бидат мн по интересни.

има некој да ми прати линк за сите сезони да ги гледам инаце само 1 сезана ја имам гледано

Кај и да е Сајтлер ќе стави некое видео, нема ништо да прокоментира, и најверојатно никој нема ни да го погледне :icon_lol:

Блек Најт, овие и немаат некоја посебна цел. Целта им е да ја исправат иднината (3 пати досега ја исправија), што и не е баш логично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom