Hello

• Креатор на темата Креатор на темата AverageJohny
  • Време на започнување Време на започнување
Дека ојде овај американо, од вас човек не може да трола добро е што може да се пракат пораки:love:
Абе луѓе исподите го американецот со тие песни ич не сте гостопримни

Ама не и ние големи тролови сме на форумов,10 страни за 1 саат
350 страни за 3 дена. Ко стаж да ни тече тука. :icon_lol:

Од кај знаеш, може ни тече* во некој парален сервер...:icon_mrgr:

*стаж, овај нАли да...:icon_lol:

Ама не и ние големи тролови сме на форумов,10 страни за 1 саат
350 страни за 3 дена. Ко стаж да ни тече тука. :icon_lol:

Ме потсети на тој тролот вчера што ме праша како сум дозволила 300 страни за 2 дена, сигурно нема да одам по куќи и тастатурите да ви ги собирам :pos:

Ме потсети на тој тролот вчера што ме праша како сум дозволила 300 страни за 2 дена, сигурно нема да одам по куќи и тастатурите да ви ги собирам :pos:
Еј бизнис идеја, навечер собираш тастатури, преку ден продаваш.
Џони ар ју хиаринг дис?

Еј бизнис идеја, навечер собираш тастатури, преку ден продаваш.
Џони ар ју хиаринг дис?

Ех, само тастатури, дај и мониторите. Остај тастатурите, не може да пишуваат ако нема монитор. :icon_mrgr:

Зарем ќе спроведете "Детонатор" и на кајгана?

И нареден ден топ тема во вестите......низ цела Македонија неколку стотици тастатури се украдени.
Повеќе информации во дневникот во 19:00.

Ту партс Џони.Фрст халф - вери гуд.Секонд халф - ајм но лајк :(
Ту мач пиполс кам онли фор д паст д тајм, но ворк, но секрефиси for the topic :place:
Туморо конклужн д тудеј!
Try this with google translate

Ех, само тастатури, дај и мониторите. Остај тастатурите, не може да пишуваат ако нема монитор. :icon_mrgr:
Тежат мониторите, а башка и без тастатури пак, не ојт пишувањето лесно, ама ако треба за да потера бизнисот, нека е :LOL:

Телевизор имаш

А не телевизор е ептен... хипстерски. :D
--- надополнето: 17 април 2012 во 01:24 ---
Тежат мониторите, а башка и без тастатури пак, не ојт пишувањето лесно, ама ако треба за да потера бизнисот, нека е :LOL:

А уствари куќиштата цели да се соберат, мислам таман ќе е. Разумен компромис. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom