Helix

• Креатор на темата Креатор на темата intman
  • Време на започнување Време на започнување
ги изгледав вчера сите 3 епизоди, мене ми е ок серијава ќе и дадам шанса ... па ќе видиме како ќе се развива понатака.

2 епизоди има излезено ако не се лажам. Пилотот и Вектор

едит: сеа видов оти ја има, мислев на 17ти јануари ќе излезе.

ќе ја пуштам јас третата сега, да видам дали е нешто подобро од ова или полошо.

Некако споро се одвива дејствието, и многу наивно некако ми ја сфаќаат ситуацијава научнициве, ќе и дадам шанса да видиме натаму како ќе се развива дејството, инаку тематиката ми се допаѓа.

ги изгледав вчера сите 3 епизоди, мене ми е ок серијава ќе и дадам шанса ... па ќе видиме како ќе се развива понатака.

За што се работи во серијата по тие три изгледани епизоди?

Pa nema po torrenti 3 epizoda iskocena moze link da mi pratis u pp ? :D

Ti prativ.

Jas sum iznenaden od SyFy, odlicna e serijata, neznam zosto bavna.. bas teman e, tenzicna i klaustofobicna, possible замбииис, и градоначалникот од Килинг.

Топ е, јас продолжувам да ја гледам.

Ја гледаше некој True Detective ? добра е и таа само што ја изглеав некако не сфатив све испомешано беше :D

Ја гледаше некој True Detective ? добра е и таа само што ја изглеав некако не сфатив све испомешано беше :D

имаш тема посебна и за неа, побарајте малце.

Штом на вот му се допаднала и дадов нова шанса синоќа и конечно ја изгледав цела без да ја прекинам, незнам и давам шанса да видиме што ќе биде, иако имам многу серии за гледање а си ветив дека нема да почнувам многу :coffee:

имаш тема посебна и за неа, побарајте малце.

Штом на вот му се допаднала и дадов нова шанса синоќа и конечно ја изгледав цела без да ја прекинам, незнам и давам шанса да видиме што ќе биде, иако имам многу серии за гледање а си ветив дека нема да почнувам многу :coffee:

Ептен мистериозна е 3 посебно на крај да не праам спојлер :D со војникот добра прича ке има

1510801_499781853476509_438843052_n.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom