Неам ни таблет ни лаптоп иначе ќе им играв шо кур![]()
Можеш и на телефон, јас така играв минатиот пат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неам ни таблет ни лаптоп иначе ќе им играв шо кур![]()
Тапа е од телефон,мал екран ништо не се гледа а мојот пукнат е така да...Можеш и на телефон, јас така играв минатиот пат.
Стварно не ми е јасно како на 7-10 цм екран цела формација ке ја разместиш и како ке ги читаш картите што ги пушта противникот.Тапа е од телефон,мал екран ништо не се гледа а мојот пукнат е така да...![]()
Стварно не ми е јасно како на 7-10 цм екран цела формација ке ја разместиш и како ке ги читаш картите што ги пушта противникот.
Стварно не ми е јасно како на 7-10 цм екран цела формација ке ја разместиш и како ке ги читаш картите што ги пушта противникот.
А шо праиме ако ти падне конекција,обично на мојот телефон знае за 10-15 мин да снема иако имам нет..така да ми падне конекцијата на турнир има и телефон и сам себе да се фрлам низ прозорНема да ги читаш картите, више на памет ги знаеш сите карти
Јас играв од телефон на првиот турнир, планирам исто и на вториот. Единствен проблем е што може при брзање со тоа тачот погрешно да повлечеш некоја карта. Затоа без паника и немој да бидеш Ropecoach.
Ноздорму со Фејселес МанипулаторИли ти ја плесне некој Nozdormu па да се чудиш![]()