HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Тапа е од телефон,мал екран ништо не се гледа а мојот пукнат е така да...:D
Стварно не ми е јасно како на 7-10 цм екран цела формација ке ја разместиш и како ке ги читаш картите што ги пушта противникот.

Стварно не ми е јасно како на 7-10 цм екран цела формација ке ја разместиш и како ке ги читаш картите што ги пушта противникот.

Лесно е бе, нема никаков проблем. Мојот е со 5-инчен екран, супер се гледа се‘.

Нема да ги читаш картите, више на памет ги знаеш сите карти :D

Јас играв од телефон на првиот турнир, планирам исто и на вториот. Единствен проблем е што може при брзање со тоа тачот погрешно да повлечеш некоја карта. Затоа без паника и немој да бидеш Ropecoach.

Нема да ги читаш картите, више на памет ги знаеш сите карти :D

Јас играв од телефон на првиот турнир, планирам исто и на вториот. Единствен проблем е што може при брзање со тоа тачот погрешно да повлечеш некоја карта. Затоа без паника и немој да бидеш Ropecoach.
А шо праиме ако ти падне конекција,обично на мојот телефон знае за 10-15 мин да снема иако имам нет..така да ми падне конекцијата на турнир има и телефон и сам себе да се фрлам низ прозор :ROFLMAO:

Ќе има плус фенси стаф у награди овој пат, уште не е објавено. Нешто од HS merchandise (беџови, фигури, перниче, отварач за пиво,...)
али нема баш све тоа само на овој турнир да влезе у reward pool.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom