HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Еј! Не е тoлку леснo дa се игрa. Дo 10ти левел дoбрo, aмa пoсле не е издржи дo turn 6 и тепaш :D
Јaс нaјмнoгу би сaкaл дa игрaм freeze mage или control warrior, aмa немa шaнси дa ги нaпрaвaм :(

Вчерa и денес бaш имaм среќa и ми се пaднaa двa леџендери, aмa џaбе кoгa двaтa никaд немa дa ги игрaм, Acidmaw и Mekgineer Thermaplugg.

@Донев, си пробал место еден од двата Truesilver Champion, да играш Coghammer?
Oригинaлнo сo Coghammer е декoт (не ми текнувa нaместo штo), нo кoгa гo крaфтaв не ми oстaнa дaст зa тoa и си гo игрaм вaкa. Амa мoже дa прoбaм сегa.

Како е можно бе три дена по ред вакви ствари да ми се паѓаат :D

Hearthstone Screenshot 11-12-15 23.52.20.png

Честитки @Донев

Него вчера направив паладин дек со Reno Jackson. Не ми била Hearthstone толку интересна од ко го направив првиот прописен дек(mech mage). Деков е лудило, ем забавен ем стигнав од ранк 9 до ранк 7 за помалце од сат време. Одбрав паладин бидејќи ги има најјаките карти од било која класа и ставив по две копии од Minibot, Muster и Zombie Chow поради подобар early game, а и така планот е да го искористиш Reno Jackson ептен при крај на игра(дотогаш би требало да имаш извлечено бар една копија од нив). Пробајте го, стварно е многу интересен и не бара Јава. :cool:

dWw4zZx.jpg

sM6A21b.jpg

Сите играат со Reno сега :D
Јас уште одма направив некои декови и на првата партиа ми успеа да го искористам перфектно

Сега го играм во Мејџ, имам два декови. А следен е Brann, со него уште поинтересни декови мислам ќе има :D

Сите играат со Reno сега :D
Јас уште одма направив некои декови и на првата партиа ми успеа да го искористам перфектно

Сега го играм во Мејџ, имам два декови. А следен е Brann, со него уште поинтересни декови мислам ќе има :D
Уште кога го видов, реков дека ќе е ОП пер. Нема шанси да го остаат вака, ќе го нерфаат гарант.

оваа сезона толку, ти ибам и срека и интернет
123231.png

Дечки ај вака ... нов сум во играва денес ја почнав , ај ако мојт некој да ме упатит каква е работава шо е , основни работи видов јасно ми е како функционирет туторијалите ги поминав и изиграв уште неколку партии, сакам да знам каква е работава со картиве... кај можам да видам колку карти имат вкупно кој карти ги имам јас итн итн , дали вредит да се купват со голд card packs или е попаметно да го искористам на нешто друго, кога да почнам да играм против други, арена или такво нешто ... и некој ако мојт помош да сколам убај декој за друид ми гледат интересно шаман и маџе , бар така тие ми гледет или дајте вие некој предлог ... ФАЛА однапред ! :D

Новиов таверн брол... не коментирам што ми се деси.
Hearthstone Screenshot 12-03-15 01.08.08.png

Ме пцуеше еден затоа што сум имал супер старт, а неговиот бил срање :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom