B
beaverknight
Гостин
Го чекам моментот коа ќе си пуштам Pyroblast у фаца...
Добра карта напраиле за Тролден видеата, нема што.
Па тоа. Интересно е што има RNG играта, ама не треба да претеруваат, сепак треба да е и компетитивна...Сеа приметив дека го има зборот Random два пати во картата
Искрено, треба некои карти да ги забранат од компетитив плеј, оваа е дефинитивно една од нив.Па тоа. Интересно е што има RNG играта, ама не треба да претеруваат, сепак треба да е и компетитивна...
Ако забраниш Brawl, исто како да си забранил Control Warrior. Кој board clear друг ќе користи Warrior?Искрено, треба некои карти да ги забранат од компетитив плеј, оваа е дефинитивно една од нив.
Се сеќавам на почетокот од 2014 кога се играа Fight Night's и кога Nat Pagle беше at the end of your turn, место at the start, пошо партиите се решаваа у први 4-5 потези од што беше рнг јака карта, решија да ја банираат од турнирот.
Јесте да е кард гејм, рнг мора да има, ама карти од типот како Brawl, Sylvanas и не знам што таму остало рнг, не треба да бидат дозволени у турнири со по суми од 6 цифри.
At the end of the day... esports...
Се паѓа рандом Hex и се паѓа рандом таргет некој од хероите. Што се дешава тогаш?
Ќе се води по текстот на картите, а хекс не може на херој.Се паѓа рандом Hex и се паѓа рандом таргет некој од хероите. Што се дешава тогаш?
Од двата рандома прво се дешава тој што одредува кој ќе биде спелот. После веројатно при одредувањето на таргетот се бира рандом меѓу легалните таргети за спелот. Така да не верувам дека е можно да се случи такво нешто.Се паѓа рандом Hex и се паѓа рандом таргет некој од хероите. Што се дешава тогаш?
Или пак со Mage со Flamestrike,ја чистиш цела маса и имаш 7-7 минион.Како и да е интересна е картава и мислам дека ке се користи во повеќе дековиИнтересна карта што би требало да го завземе местото на Др.Баланс во 7 мана слотот во Хендлок и Ренолок дековите. Во комбинација со Shadowflame се добива моќен board clear што ќе кошта 7 мана и 4 лајф, ако немаш Twisting Nether или не можеш да чекаш уште еден круг. Друга примена може да биде со Siphon Soul, што значи дека уништуваш минион по избор за цена од 3 лајф.
Ќе се користи само у Варлок дековиИли пак со Mage со Flamestrike,ја чистиш цела маса и имаш 7-7 минион.Како и да е интересна е картава и мислам дека ке се користи во повеќе декови
Warlock карта е...Или пак со Mage со Flamestrike,ја чистиш цела маса и имаш 7-7 минион.Како и да е интересна е картава и мислам дека ке се користи во повеќе декови