- Член од
- 8 февруари 2007
- Мислења
- 2.931
- Поени од реакции
- 251
- Локација
- 0x436344 =1 - 358231x66
За тие што сакаат да ме додадат
Stoned420#21720
Stoned420#21720
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо, само ако играш мејџ со counter spell да го заебеш. Но треба да е некој глуп роуг...Да да ја ебаа работата со некој квестови како на пример за Роугот ако го изигра до 3 потег нема спас
Full taunt warrior co quest. Иам дек од 29 taunt миниони и quest-от. Ту мач ОП за било кој.Да да ја ебаа работата со некој квестови како на пример за Роугот ако го изигра до 3 потег нема спас
Абе тепаш ама по која цена?Full taunt warrior co quest. Иам дек од 29 taunt миниони и quest-от. Ту мач ОП за било кој.19-2 сеа за сеа со тој дек натака ќе видиме. 2 пати агромејџ ме тепа.
mind gamesАбе тепаш ама по која цена?
Ќе заспијам на тастатура коа играм против таунт вориор.
Можеш да замислиш колку батерија ми иде на таблетот и колку пати ќе се успие сам додека го чекам противникот да одигра нештоАбе тепаш ама по која цена?
Ќе заспијам на тастатура коа играм против таунт вориор.
Изгледа е до таблетот, јас прееска баш играв и не приметив никакви проблеми.Дали некој ја игра ХС на андроид ?
Од кога ја апдејтнав со новиов пач 8.3.3 , hero and card Glow (тоа златните кругови и рамки ) ми ги дава црни и кај hero abillity кога ќе идам црн квадрат ми дава и не го пишува описот на пр. gain 2 armor, heal 2 HP ....
Дали е баг од Близард или таблтов мој не може да ја отвори како што треба ?
Нема везе. Прв впечаток од новиот пач и се возбудилИзгледа е до таблетот, јас прееска баш играв и не приметив никакви проблеми.