HBO, Cinemax и HBO Маx - Филмски тв пакет канали и стриминг платформа за гледање филмови и серии

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте претплатени на HBO каналите ?

• Вкупно гласачи
    109
Дали ќе може HBO Max да се инсталира како апликација на постари модели на Android tv телевизори? HBO GO го немаше воопшто на тие стари модели телевизори во Play store.
Ме интересира дали ќе може ако на USB ставам аpk инсталација од апликацијата HBO Max ќе може да инсталирам и да функционира воопшто?

Последно уредено:
Иако сеуште работи HBO GO сепак имате можност да си инсталирате HBO MAX и работи одлично со истиот акаунт. Јас сум на HBO пакет во Teлеком. Како на Netflix има опција да се креираат профили.

Има на некој филмови 4К UHD, Dolby Atmos и Dolby Vision.

Иако сеуште работи HBO GO сепак имате можност да си инсталирате HBO MAX и работи одлично со истиот акаунт. Јас сум на HBO пакет во Teлеком. Како на Netflix има опција да се креираат профили.

Има на некој филмови 4К UHD, Dolby Atmos и Dolby Vision.
Дали можеби си запознаен дали од Телеком може да помогнат да ги дознаам кој е username и password за логирање ? Го имам ХБО пакетот преку нив ама никогаш не сум се логирал на апликацијата а и немам поим кој ми е акаунтот.

Дали можеби си запознаен дали од Телеком може да помогнат да ги дознаам кој е username и password за логирање ? Го имам ХБО пакетот преку нив ама никогаш не сум се логирал на апликацијата а и немам поим кој ми е акаунтот.
Дали си се регистрирал/имаш креирано акаунт на HBO GO? Ако го знаеш мејлот со кој си се регистрирал имаш опција кај логирањето да кликнеш дека си ја заборавил лозинката. Ќе ти пратат на мејлот линк за промена на пасвордот. Менуваш пасвор и со тој мејл и пасворд се најавуваш на HBO Max.

Ако не си направил акаунт/ не си се регистрирал воопшто тогаш ќе треба да се регистрираш преку сајтот hbomax.com или додека уште постои hbogo.mk таму регистрирај се. Tреба таму во регистрацијата да одбереш преку оператор дека сакаш да се регистрираш. Бираш Телеком и пишуваш податоци што треба. За оператор треба податоци од тој на чие име е договорот во Телеком или било кој оператор од понудените таму.

Последно уредено:
Дали си се регистрирал/имаш креирано акаунт на HBO GO? Ако го знаеш мејлот со кој си се регистрирал имаш опција кај логирањето да кликнеш дека си ја заборавил лозинката. Ќе ти пратат на мејлот линк за промена на пасвордот. Менуваш пасвор и со тој мејл и пасворд се најавуваш на HBO Max.

Ако не си направил акаунт/ не си се регистрирал воопшто тогаш ќе треба да се регистрираш преку сајтот hbomax.com или додека уште постои hbogo.mk таму регистрирај се. Tреба таму во регистрацијата да одбереш преку оператор дека сакаш да се регистрираш. Бираш Телеком и пишуваш податоци што треба. За оператор треба податоци од тој на чие име е договорот во Телеком или било кој оператор од понудените таму.
Да, имав и посебно акаунт на ХБО регистрирано, но прашањето ми беше, нели при логирање ти дава да одбереш две опции, една e преку сопствен акаунт и регистрирана картичка и втор преку некој од операторите.

Прашањето конкретно ми беше дали Телеком можат да асистираат за податоците за логирање( email и лозинка), во случајов овој чекор:

1646734343240.png

Со која меил адреса овде се логираш? Бидејќи пробав со адресата од Мој Телеком профилот но неуспешно.

Со која меил адреса овде се логираш? Бидејќи пробав со адресата од Мој Телеком профилот но неуспешно.
Со оној со која си направил акаунт на опцијата преку оператор.

А дали Телеком можат да асистираат тоа не знам.

Кога правиш акаунт нели ти дава опција преку картичка или оператор. Ти ако си одбрал оператор си оставил податоци, твој mail или mail од некој друг, си креирал пасворд матичен број и што и да бараше таму. Ти стигнало на mail потврда и си потврдил акаунт.

Е сега со тој mail и пасворд си влегуваш.

Последно уредено:
Со оној со која си направил акаунт на опцијата преку оператор.

А дали Телеком можат да асистираат тоа не знам.

Кога правиш акаунт нели ти дава опција преку картичка или оператор. Ти ако си одбрал оператор си оставил податоци, твој mail или mail од некој друг, си креирал пасворд матичен број и што и да бараше таму. Ти стигнало на mail потврда и си потврдил акаунт.

Е сега со тој mail и пасворд си влегуваш.
Немам се уште оставено податоци сега тоа пробував да правам но некако не можам да ја направам регистрацијата. Ќе ги контактирам Телеком за асистенција. Фала во секој случај.

Немам се уште оставено податоци сега тоа пробував да правам но некако не можам да ја направам регистрацијата. Ќе ги контактирам Телеком за асистенција. Фала во секој случај.

Да не прави проблем што си имал посебен акаунт за плаќање со картичка.

Контактирај ги и HBO Max македонскиве нa Фејсбук.

Да не прави проблем што си имал посебен акаунт за плаќање со картичка.

Контактирај ги и HBO Max македонскиве нa Фејсбук.
Се регистрирав успешно на HBOMAX, средена работа. :)

Инфо дали ќе го има попустот и преку Телеком? Од а1 веќе објавија промотивни цени за ХБО Макс, од телеком ги нема за живи.

На HBOGO кога го гледав Хари Потер и каменот на мудроста имаше македонски превод. Сега на HBOMAX не ми дава никаков превод.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Mоже ли некако да се стави слика на профилот преку телефон апликацијата?
Автоматски споено мислење:

На HBOGO кога го гледав Хари Потер и каменот на мудроста имаше македонски превод. Сега на HBOMAX не ми дава никаков превод.

Треба кога ќе пуштиш видео да бараш во опции да уклучиш превод. Не најдов јас во подесувањата дали има опција да се намести автоматски да го вади титлот на некој од понудените преводи.

Преку оператор или со плаќање на картичка?
Преку оператор.

Mоже ли некако да се стави слика на профилот преку телефон апликацијата?
Mоже. На почеток кога одбираш кој гледа, има во десниот агол доле профил опции и таму се сетира слика, име итн...

Последно уредено:
На телефон кога го пуштив има преводи, македонски, англиски, српски, хрватски и уште некои. На компјутер не ми дава никаков превод.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom