Ќе има ли коментатор на Српском, како што е на Еуроспорт каналот?Додаден е дел за олимпијадава Paris 2024 кој го добиваат сите без дополнително плаќање. Ќе може да се гледа се од спорт што нуди летната олимпијада, a покрај преноси има и некој спортски документарни филмови.
Не верувам на сите спортови ама ќе видиме.Ќе има ли коментатор на Српском, како што е на Еуроспорт каналот?
Ke moze so ovaa platforma da se gledaat bukvalno site sportovi, sto dosega bese nevoznozno, odnosno samo gledavme sto ke dadat mrt i eurosport..Додаден е дел за олимпијадава Paris 2024 кој го добиваат сите без дополнително плаќање. Ќе може да се гледа се од спорт што нуди летната олимпијада, a покрај преноси има и некој спортски документарни филмови.
Ама не верувам сите преноси да имаат коментатори. Премногу се спортови.Ke moze so ovaa platforma da se gledaat bukvalno site sportovi, sto dosega bese nevoznozno, odnosno samo gledavme sto ke dadat mrt i eurosport..
a na televizor moze li da se prevzeme aolikacijata max, ili mora da se odi so web prelistuvac. Moze da mi pojasnite malce,..Ама не верувам сите преноси да имаат коментатори. Премногу се спортови.
Покрај ова на Max ќе има и уште 6 или 7 канали со све веќе постоечките 1, 2 и тој 4К наманети за олимпискиве игри. Не знам тие канали дали ќе бидат во понуда кај тв операториве во Македонија. Знам дека Teлеком најавуваат дека ќе овозможат 4К во MagentaTV.
Moже да се преземе и инсталира за повеќето Smart телевизори.a na televizor moze li da se prevzeme aolikacijata max, ili mora da se odi so web prelistuvac. Moze da mi pojasnite malce,..
А на Македонски ќе има ли коментатори?Ќе има ли коментатор на Српском, како што е на Еуроспорт каналот?
Fala zA info..i da uzivame vo Olimpijadata....Moже да се преземе и инсталира за повеќето Smart телевизори.
Ја има кај што се апликациите за инсталирање (Play store, App Store или како и да се вика)
Ако не си најавен или регистриран на Max треба да се регистрираш преку нивниот веб сајт дали сакаш преку оператор или со картичка да плаќаш.. потоа на апликацијата на телевиор треба да се најавиш.
Има и на македонски така да нема што да погрешиш при регистрирање, најава и слично.
Само на Мтв, и тие преноси кои стандардно ги емитуваат.А на Македонски ќе има ли коментатори?
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
МРТ ќе емитува на МРТ 1, МРТ 2 на албански и МРТ 5 спортскиот канал.Само на Мтв, и тие преноси кои стандардно ги емитуваат.
Кај мене е супер сликата од преносите на МАХ , каде каде подобра од еуроспорт .Почнаа преноси на Max од олимписки игри. Моментално додека го пишувaм ова има нешто рагби и фудбал и можеш да си бираш аудио јазик за коментаторот но нема на сите српски и хрватски.
Сликата барем кај мене е катастрофа.
Denes fudbal mazi i ragbi, utre fudbal zeni, rakomet zeni i rugbu.. Petok sveceno otvaranje i od sabota trga ludiloto.. Da uzivame....Кај мене е супер сликата од преносите на МАХ , каде каде подобра од еуроспорт .