HBO, Cinemax и HBO Маx - Филмски тв пакет канали и стриминг платформа за гледање филмови и серии

Дали сте претплатени на HBO каналите ?

• Вкупно гласачи
    109
Член од
15 јули 2007
Мислења
15.951
Поени од реакции
8.302
Глупости, пак ги нема сите серии од Макс, џабе им е промената, кога ќе упалам ВПН со локација САД се појавува серијата Scavengers Rain, а без ВПН не ја регистрира дека постои.
Покасно ќе ја додадат. Некој серии прво се достапни во други држави па потоа во нашиот регион.

Не е секаде ист Max, така беше и со HBO Max.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.712
Покасно ќе ја додадат. Некој серии прво се достапни во други држави па потоа во нашиот регион
Ама оваа серија е достапна од некаде Октомври минатата година на Макс, кај нас послабо некако

Член од
31 декември 2017
Мислења
316
Поени од реакции
132
На сајтот ова им пишува

Додатокот Спорт може да го додадеш кон постојниот основен пакет. Еве како:

1. Во Max, направи едно од следниве:
    • Телефон, таблет или компјутер: избери го својот профил, па Претплата.
    • ТВ-уред: избери ја иконата за Поставки
      запченик (долу десно)
      , па Претплата.
      (Само профилите за возрасни можат да управуваат со претплати.)
Ние што сме на Телеком претплатени сме на стандарден пакет а стандардниов пакет нѕди само гледање на 2 уреди истовренено и само Full HD.
Автоматски споено мислење:

Да надополнам најдов како се зема спорт. Мора да се влезе на Max преку веб прелистувач. Во профилот горе има Претплата и опција превземи додатоци.

3 евра месечно е Спорт. Бидејќи ние преку Телеком сме стандардна претплата може да гледаш само на два уреди.

Олимпијада изгледа ние добиваме без дополнително плаќање.

Прегледај го приврзокот 417629
A me interesira zosto bi plakjale plus 3 evra koga gi imame kanalot eurosport 1 i 2 vo site mozno paketi(telekom)? Dobivam li nesto plus za tie 3 evra?

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Глупости, пак ги нема сите серии од Макс, џабе им е промената, кога ќе упалам ВПН со локација САД се појавува серијата Scavengers Rain, а без ВПН не ја регистрира дека постои.
Јас едвај ја најдов на торент серијата, во европа скоро на ниедна платформа ја нема, ниту со впн не можеше дека тогаш беше макс во уса а кај нас хбо макс…

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.951
Поени од реакции
8.302
A me interesira zosto bi plakjale plus 3 evra koga gi imame kanalot eurosport 1 i 2 vo site mozno paketi(telekom)? Dobivam li nesto plus za tie 3 evra?
Колку што видов тенис квалификации Roland Garros има три преноси во живо. А ние Еуроспорт имаме само два канали.

Член од
31 декември 2017
Мислења
316
Поени од реакции
132
Колку што видов тенис квалификации Roland Garros има три преноси во живо. А ние Еуроспорт имаме само два канали.
Kvalifikacii ne gledam pa i da mi dadat 300evra..

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.951
Поени од реакции
8.302
Kvalifikacii ne gledam pa i da mi dadat 300evra..
Добро Eurosport и нема нешто атрактиво за разлика од Arena Sport и Sport klub. Aма Roland Garros, US open, Tоur de France, Giro d' Italia, Snooker и Олимписки игри верувам дека се она што е погледано на Eurosport.

Место ваква услуга да смислат Arena Sport Teлеком Србија или Sport klub United Media.

Член од
31 декември 2017
Мислења
316
Поени од реакции
132
Добро Eurosport и нема нешто атрактиво за разлика од Arena Sport и Sport klub. Aма Roland Garros, US open, Tоur de France, Giro d' Italia, Snooker и Олимписки игри верувам дека се она што е погледано на Eurosport.

Место ваква услуга да смислат Arena Sport Teлеком Србија или Sport klub United Media.
Ke vidime.. Tek e pocetok na ovaa platforma... Ne znam dali ke go ima u paketot Discovery plus,?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.951
Поени од реакции
8.302
@Toni Tonka

Не добиваш со една претплата посебно и Discovery+ туку некој од содржините што се на Discovery+ ги имаш и на Max. Тоа е таа соработка на Discovery, Max, HBO, Cartoon Network, Eurosport во една услуга.

Во некој земји веројатно не можат да емитуват некој содржини преку оваа услуга па така да ете кај нас е сведено на помалку. Нема сoдржини од Animal planet, HGTV, Food network, Travel Channel... Ќе видиме понатака дали планират проширување на делот од Discovery.

Летово јуни и јули треба и уште некој држави во Европа да го добијат Max.

Последно уредено:
Член од
31 декември 2017
Мислења
316
Поени од реакции
132
@Toni Tonka

Не добиваш со една претплата посебно и Discovery+ туку некој од содржините што се на Discovery+ ги имаш и на Max. Тоа е таа соработка на Discovery, Max, HBO, Cartoon Network, Eurosport во една услуга.

Во некој земји веројатно не можат да емитуват некој содржини преку оваа услуга па така да ете кај нас е сведено на помалку. Нема сoдржини од Animal planet, HGTV, Food network, Travel Channel... Ќе видиме понатака дали планират проширување на делот од Discovery.

Летово јуни и јули треба и уште некој држави во Европа да го добијат Max.

Sega mi e pojasno... Blagodaram za icrpnoto objasnuvanje

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.951
Поени од реакции
8.302
Сеуште е достапна HBO Max на Play store, веројатно и на App store па и други store за симнување апликации. Можеби ќе го тргнат откако и во другите земји во Европа ќе почне да се нуди Max.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Претходно бев на стар legacy standard план кој го добив со доживотна попуст од 33%. Сега, со Max, претплатите се поскапи и како што веќе напоменаа има нова Premium претплата која вклучува 4K, Dolby Atmos и Dolby Vision/HDR. Претходно, една претплата ги вклучуваше овие функции, но сега ќе бидат достапни само со Premium планот. На стандардниот план, квалитетот ќе се намали на Full HD и обичен 5.1 звук.

Сè уште гледам 4K содржина и ми покажува Atmos на некои филмови иако сум стандард некој друг вакво искуство? Но можеби овие функции ќе исчезнат подоцна. Исто така, забележувам дека има повеќе филмови со 4K и Atmos на новите листи (на нет), што ги немам кај мене. Генерално, ова е разочарувачки најверојатно ќе мора да се ставам на премиум претплата.
Некој друг што е стандард а сеуште има атмос и 4к?
Screenshot 2024-05-22 at 21.20.26.png

Член од
19 март 2014
Мислења
118
Поени од реакции
333
Претходно бев на стар legacy standard план кој го добив со доживотна попуст од 33%. Сега, со Max, претплатите се поскапи и како што веќе напоменаа има нова Premium претплата која вклучува 4K, Dolby Atmos и Dolby Vision/HDR. Претходно, една претплата ги вклучуваше овие функции, но сега ќе бидат достапни само со Premium планот. На стандардниот план, квалитетот ќе се намали на Full HD и обичен 5.1 звук.

Сè уште гледам 4K содржина и ми покажува Atmos на некои филмови иако сум стандард некој друг вакво искуство? Но можеби овие функции ќе исчезнат подоцна. Исто така, забележувам дека има повеќе филмови со 4K и Atmos на новите листи (на нет), што ги немам кај мене. Генерално, ова е разочарувачки најверојатно ќе мора да се ставам на премиум претплата.
Некој друг што е стандард а сеуште има атмос и 4к?
Прегледај го приврзокот 417824
И кај мене е така. Ама претплатата е со друго име.

Kajgana Shop

На врв Bottom