Hattrick - фудбалски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата a-pin-dim
  • Време на започнување Време на започнување
StormAngel напиша:
Прекрасна ствар е, веруј ми.
Ја веќе 4 или 5 сезона ја играм. Сега сум у втора лига. :)

па не кажувате вакви работи порано.:pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz

него ај додека се снајдам ќе ви досадувам малку.

Jas mislam deka vo conferences ke mozeme da se najdeme no mislam deka ke ni treba nesto kako password da znaeme koi se vistinski od kajgana ili nesto slicno (pr.) po PP da kazete kako vi e user id user name itn.

I da ve prasam (samo onie sto znaat)kako da stavam igrac da se prodava sum dobival upatstva no nemozam da se snajdam ne znam kade e toa da napisam cena

nema potreba se snajdov problem bilo sto drugite igraci mi bile vo sostav a eden ne

StormAngel напиша:
Прекрасна ствар е, веруј ми.
Ја веќе 4 или 5 сезона ја играм. Сега сум у втора лига. :)

Tи, пошто си сељак од Гостивар, сега ќе идеш у трета лига, а големите тимови од Тетово, ќе си дојдат кадешто им е местото - во втора лига. :)
Оваа сезона ФК Тетово конечно се консолидираше и граби кон нови успеси и победи. ;)

а да ве питам нешо во врска со тренингот, треба да го менувам секој ден или на недела време или подолго? кој се вашите искуства за тоа?

п.с. 2-3 играчо ми се повредија и ТСИ одма почна да им опаѓа, може ли тоа да се спречи ако да како?

Искуството покажува дека што подолготраен тренинг, тоа подобро, иако изборот е твој.

ТСИ-то ќе падне, но пополека, како што ќе почне да закрепнува играчот, ќе му се врати. Ангажирај повеќе лекари за побрзо да ти застане на нозе малиот. ;)

Thief напиша:
Tи, пошто си сељак од Гостивар, сега ќе идеш у трета лига, а големите тимови од Тетово, ќе си дојдат кадешто им е местото - во втора лига. :)
Оваа сезона ФК Тетово конечно се консолидираше и граби кон нови успеси и победи. ;)
Сонувај пиле, сонувај. :)

aj kazete mi kako da se registriram

dav напиша:
aj kazete mi kako da se registriram
Отвори www.hattrick.org и ако разбираш англиски колку толку, ептен јасно ќе ти е како иде регистрацијата.
После регистрирањето, ќе почекаш цирка недела дена и ќе ти дадат тим, и ете ти, готово. :)

da ama neznam kade da stisnam(nigde ne pisue registration)

a sto znaci toa ZIP/Postal kode?

P.S.ne sum mnogu angliski pismen zatoa pomagajte

а да ве питам како да ја подобрам атмосферата во соблекувалната оти ми е на 2 најниско ниво и да ве питам во врска со надоградувањето на стадионот да градам ложи и со колку места во ложите или пак да градам некои други трибини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom