Hattrick - фудбалски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата a-pin-dim
  • Време на започнување Време на започнување
Прават проверки дупли тим некој да не регестрира... Не знам колку се чекаше точно, јас го имам тимот пред 2 години регистрирано.

Topoj IV.21 на второ место засега, ова ми е втора сезона

јас чекав скоро една недела за да ми биди доделен тим :D
едвам чекам да се здобијам со прволигашки статус а по се изгледа тоа ќе биди за 5-6 сезони

Thief напиша:
FK Tetovo, лига III.7, за тие што ќе решат да се регистрираат, ова сум јас. :toe:

Ej pa ti si bil boban_mk-Gigant.

Breeeee gigantiste. Ne ti bega 2 liga sezonava. :bravo:

јас се регистрирав ама сеуште чекам да ми дадат тим (ако ми дадат де) и само да прашам ако веќе почнам да се натпреварувам од која лига ќе стартувам и до каде е стигната сегашнава сезона (до која недела) оти како што ми стои ќе треба да чекам таа да заврши а?

па ќе влеташ како нов менаџер на некој тим во најниската лига со тоа шо ќе можиш да смениш име на клубот, на стадионот и некои ситни детаљи. Моментално сем на средина од сезоната така да тешко дека ќе можеш да се надеваш на пласман во погрна лига :D (сем ако ти се погоди тим које на чело на табелата или е тесна борбата за првата позиција)

Se prikluciv i vidov deka e mnogu interesna igra no samo sto se ceka mnogu za edna utakmica inaku jas denes zapocnav so tim budaleeee,IV 10 FYR Macedonia ako ima nekoj vo mojata liga neka kaze i za pomos znae li nekoj kako da znam dali nekoj igrac e odbranben ili napagac ili golman

tino097 напиша:
Topoj IV.21 на второ место засега, ова ми е втора сезона

јас чекав скоро една недела за да ми биди доделен тим :D
едвам чекам да се здобијам со прволигашки статус а по се изгледа тоа ќе биди за 5-6 сезони
duri IV.21 jas sum IV.10 budaleeee:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Jas mislam deka treba da organizirame KAJGANA TURNIR i da vidime koj e najdobar hattrick kajgandzija

StormAngel напиша:
А колкумина сме кајганџии кој што се хеттрик зависници?

јас само што дознав за играва и се регистрирав пред 2 дена и сеуште чекам тим, и штом го добијам верувајте бајааги ќе му се посветам..:vozbud:

Прекрасна ствар е, веруј ми.
Ја веќе 4 или 5 сезона ја играм. Сега сум у втора лига. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom