Happy New Year 2011 by Digital Dance - одложено

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
ajde sega site vo boris trajkovski :)
Ама и ова не е лоша опција... :toe:

Ептен ми е криво што е откажана журката. Се надевам ќе се извадат DD во март (или кога и да биде) за ова...

Сега у пм работава отиде, зарем 3 дена пред нова година се откажува.

заинтересираност 0

Hmmmmmmm, preku 450 karti vo predprodazba i preku 200 rezervacii po mail ne e bash 0 neli? Do sega ne sme otkazale niedna zurka poradi nezainteresiranost, niti ke otkazeme poradi bilo sto slicno...toa e toa, mene mi e stvarno krivo posto stana tradicija da pravime zurka za nova godina, ama sto e tuka e...

Hmmmmmmm, preku 450 karti vo predprodazba i preku 200 rezervacii po mail ne e bash 0 neli? Do sega ne sme otkazale niedna zurka poradi nezainteresiranost, niti ke otkazeme poradi bilo sto slicno...toa e toa, mene mi e stvarno krivo posto stana tradicija da pravime zurka za nova godina, ama sto e tuka e...
Цапе а дај pls објасни сеа малце подетално што ќе може да се прави со картите. Пошто нели имаше 2 цени за картите (400 и 500), и ако ги однесеме колку ќе ни вратат? Или пак ако се одлучиме да ја чуваме за Скази, ама па на нив обично е 300 денари и пак ќе треба да добиеме пари назад. За Март не верувам дека некој би ја чувал картата, пошто има бајаги време до тогаш и пак не се знае дали и тогаш ќе се деси журкава.

Zurkata definitivno ke se prezakaze, taka da kako sakas. Od kade ja imas kupeno kartata e vazno, otidi tamu zaedno so fiskalnata i ke gi dobies parite nazad :) A cenata za skazi, ne mozam da ti potvrdam deka bash 300 denari ke bide kartata.

Do tebe e druze, kako mislis deka e najpmanetno, taka napravi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom