Hacker or Cracker

• Креатор на темата Креатор на темата mitkoskopje
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2::pos2::pos2: е ај па си миш оти нема да го хакнам :smir: ама да не ми кажаш после как мее пасвордо или прашањето ... шо иде у неповрат не се враќа :pos2::pos2:
Само да ви кажам дека имам во Македонија има мн добри хакери ... само што не ги знаете бидејќи не се по форуми ... Имат хакнувано разни пејпал акаунти , кредитни картици имат правено разни програми, имат флевано во Сител и во А1 ... разни работи ... башка едно типче има направено една мн добра програма ... пишаш ип од некој кој што сакаш да му влезаш у пс и ти излегува неговиот десктоп ... и што сакаш правиш ... :drk: заебани се типците ::smir:
Се гледа и по постов дека имаш 14-16 години. Многу деца беа во тој филм на таа возраст и им веруваа се што ќе им кажеа другарчињата "хакерчиња".

ми треба итна помош од хакер кракер макер фрикер пикер шо и да било :) ! само да имат пејпел акаунти и кредитни картици пробиени... пп ме плс :(

Абе најбоље е со фишинг. 10 000 моеш да хакнеш за една недела. Ама незаконски било. Коа дознав одма престанав...:)

што програма е тоа фишинг за што се користи:raz:

...затоа што несакам да се однесувам како некој психички болен тип....
Far too late for that...:pos:
ми треба итна помош од хакер кракер макер фрикер пикер шо и да било :) ! само да имат пејпел акаунти и кредитни картици пробиени... пп ме плс :(
Хахаа...чекај...сериозен си?
што програма е тоа фишинг за што се користи:raz:
Фишинг не е програма туку начин на лажење наивен народ преку e-mail.

а немали некоја програма за да влезам на комшијата во компјутерот??

она програмата за во мреза ??

она програмата за во мреза ??

Е па затоа се направени таканаречените worms, кој се пуштаат на компјутерот во кој што сакаш да влезиш, ама најпрво треба да се оневозможи антивирусот и фаервол, и потоа преснимај земај прави што сакаш.

Тука зборуваме за етички некоректни работи, така? :)

Се гледа и по постов дека имаш 14-16 години. Многу деца беа во тој филм на таа возраст и им веруваа се што ќе им кажеа другарчињата "хакерчиња".

не ти се верува а ? ? ? Не си слушал на тв у ТОП 20 хакери кој е ? ? ? :smir:

е арно де и на нас ни го хакнаа ама после нашите хакерџии им вратија и тоа пострашно :)

11bi49i.jpg

:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom