- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 9.850
- Поени од реакции
- 1.559
хах баш така :pos2:While the geeks hack, or crack....the normal guys fuck....geek's sisters
хах баш така :pos2:While the geeks hack, or crack....the normal guys fuck....geek's sisters
Се гледа и по постов дека имаш 14-16 години. Многу деца беа во тој филм на таа возраст и им веруваа се што ќе им кажеа другарчињата "хакерчиња".:pos2::pos2::pos2: е ај па си миш оти нема да го хакнам :smir: ама да не ми кажаш после как мее пасвордо или прашањето ... шо иде у неповрат не се враќа :pos2::pos2:
Само да ви кажам дека имам во Македонија има мн добри хакери ... само што не ги знаете бидејќи не се по форуми ... Имат хакнувано разни пејпал акаунти , кредитни картици имат правено разни програми, имат флевано во Сител и во А1 ... разни работи ... башка едно типче има направено една мн добра програма ... пишаш ип од некој кој што сакаш да му влезаш у пс и ти излегува неговиот десктоп ... и што сакаш правиш ... заебани се типците ::smir:
што програма е тоа фишинг за што се користи:raz:Абе најбоље е со фишинг. 10 000 моеш да хакнеш за една недела. Ама незаконски било. Коа дознав одма престанав...
Far too late for that......затоа што несакам да се однесувам како некој психички болен тип....
Хахаа...чекај...сериозен си?ми треба итна помош од хакер кракер макер фрикер пикер шо и да било ! само да имат пејпел акаунти и кредитни картици пробиени... пп ме плс
Фишинг не е програма туку начин на лажење наивен народ преку e-mail.што програма е тоа фишинг за што се користи:raz:
Има.а немали некоја програма за да влезам на комшијата во компјутерот??
Има ама треба он да прифатиа немали некоја програма за да влезам на комшијата во компјутерот??
она програмата за во мреза ??
Чекај, сериозен си?Far too late for that...
Да, затоа треба да престанеме со дискусијата која е отидена во тој правец.Тука зборуваме за етички некоректни работи, така?
не ти се верува а ? ? ? Не си слушал на тв у ТОП 20 хакери кој е ? ? ? :smir:Се гледа и по постов дека имаш 14-16 години. Многу деца беа во тој филм на таа возраст и им веруваа се што ќе им кажеа другарчињата "хакерчиња".
е арно де и на нас ни го хакнаа ама после нашите хакерџии им вратија и тоа пострашноАЈ погледнете го ова http://netpress.com.mk/vest.asp?id=36478&kategorija=5
:helou: