- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 9.850
- Поени од реакции
- 1.559
While the geeks hack, or crack....the normal guys fuck....geek's sisters![]()
хах баш така :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
While the geeks hack, or crack....the normal guys fuck....geek's sisters![]()
Се гледа и по постов дека имаш 14-16 години. Многу деца беа во тој филм на таа возраст и им веруваа се што ќе им кажеа другарчињата "хакерчиња".:pos2::pos2::pos2: е ај па си миш оти нема да го хакнам :smir: ама да не ми кажаш после как мее пасвордо или прашањето ... шо иде у неповрат не се враќа :pos2::pos2:
Само да ви кажам дека имам во Македонија има мн добри хакери ... само што не ги знаете бидејќи не се по форуми ... Имат хакнувано разни пејпал акаунти , кредитни картици имат правено разни програми, имат флевано во Сител и во А1 ... разни работи ... башка едно типче има направено една мн добра програма ... пишаш ип од некој кој што сакаш да му влезаш у пс и ти излегува неговиот десктоп ... и што сакаш правиш ...заебани се типците ::smir:
! само да имат пејпел акаунти и кредитни картици пробиени... пп ме плс 
Абе најбоље е со фишинг. 10 000 моеш да хакнеш за една недела. Ама незаконски било. Коа дознав одма престанав...![]()
Far too late for that......затоа што несакам да се однесувам како некој психички болен тип....

Хахаа...чекај...сериозен си?ми треба итна помош од хакер кракер макер фрикер пикер шо и да било! само да имат пејпел акаунти и кредитни картици пробиени... пп ме плс
![]()
Фишинг не е програма туку начин на лажење наивен народ преку e-mail.што програма е тоа фишинг за што се користи:raz:
Има.а немали некоја програма за да влезам на комшијата во компјутерот??
а немали некоја програма за да влезам на комшијата во компјутерот??

она програмата за во мреза ??

Чекај, сериозен си?Far too late for that...![]()
Тука зборуваме за етички некоректни работи, така?![]()
Се гледа и по постов дека имаш 14-16 години. Многу деца беа во тој филм на таа возраст и им веруваа се што ќе им кажеа другарчињата "хакерчиња".
АЈ погледнете го ова http://netpress.com.mk/vest.asp?id=36478&kategorija=5
:helou: