Hacker or Cracker

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
:pos2::pos2::pos2: е ај па си миш оти нема да го хакнам :smir: ама да не ми кажаш после как мее пасвордо или прашањето ... шо иде у неповрат не се враќа :pos2::pos2:
Само да ви кажам дека имам во Македонија има мн добри хакери ... само што не ги знаете бидејќи не се по форуми ... Имат хакнувано разни пејпал акаунти , кредитни картици имат правено разни програми, имат флевано во Сител и во А1 ... разни работи ... башка едно типче има направено една мн добра програма ... пишаш ип од некој кој што сакаш да му влезаш у пс и ти излегува неговиот десктоп ... и што сакаш правиш ... :drk: заебани се типците ::smir:
Се гледа и по постов дека имаш 14-16 години. Многу деца беа во тој филм на таа возраст и им веруваа се што ќе им кажеа другарчињата "хакерчиња".

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
ми треба итна помош од хакер кракер макер фрикер пикер шо и да било :) ! само да имат пејпел акаунти и кредитни картици пробиени... пп ме плс :(

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.811
Поени од реакции
22.862
Абе најбоље е со фишинг. 10 000 моеш да хакнеш за една недела. Ама незаконски било. Коа дознав одма престанав...:)
што програма е тоа фишинг за што се користи:raz:

Х

Ханзо

Гостин
...затоа што несакам да се однесувам како некој психички болен тип....
Far too late for that...:pos:
ми треба итна помош од хакер кракер макер фрикер пикер шо и да било :) ! само да имат пејпел акаунти и кредитни картици пробиени... пп ме плс :(
Хахаа...чекај...сериозен си?
што програма е тоа фишинг за што се користи:raz:
Фишинг не е програма туку начин на лажење наивен народ преку e-mail.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.811
Поени од реакции
22.862
а немали некоја програма за да влезам на комшијата во компјутерот??

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.811
Поени од реакции
22.862
она програмата за во мреза ??

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
она програмата за во мреза ??

Е па затоа се направени таканаречените worms, кој се пуштаат на компјутерот во кој што сакаш да влезиш, ама најпрво треба да се оневозможи антивирусот и фаервол, и потоа преснимај земај прави што сакаш.

Х

Ханзо

Гостин
Тука зборуваме за етички некоректни работи, така? :)

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Се гледа и по постов дека имаш 14-16 години. Многу деца беа во тој филм на таа возраст и им веруваа се што ќе им кажеа другарчињата "хакерчиња".
не ти се верува а ? ? ? Не си слушал на тв у ТОП 20 хакери кој е ? ? ? :smir:

е арно де и на нас ни го хакнаа ама после нашите хакерџии им вратија и тоа пострашно :)

Kajgana Shop

На врв Bottom