Х
Ханзо
Гостин
Ама..ама...ама...не знаев дека е илегално..ама...Абе најбоље е со фишинг. 10 000 моеш да хакнеш за една недела. Ама незаконски било. Коа дознав одма престанав...
Агорини следбеници...
Ама..ама...ама...не знаев дека е илегално..ама...Абе најбоље е со фишинг. 10 000 моеш да хакнеш за една недела. Ама незаконски било. Коа дознав одма престанав...
Ама..ама...ама...не знаев дека е илегално..ама...
Агорини следбеници...
Уживај во Македонија само за тешки превари можат да дојдат да те апсатБегај тамО бе. Па прочитав на еден странски форум како уапсиле некои шо праеле фишинг,и одма јас престанав и сеа нишо
Не ти ја разбрав,просветли ме!Не ми ја разбра поентата, нели?
Не ти ја разбрав,просветли ме!
Ај жити се хакни ми го мејлов. janko_drakulovski@yahoo.com и пиши ми на мсн, на меил, на форум кај било кој ми е пасвордот.ти што го гледа воа клипче не е готово туку сам го правеше тој ... така да го имам и баш добро работи :smir:
Еј, p33r4inja, vie li s@k@t3 d@ m3 hakn3t3?
Замалку ќе ме ебневте еј, опасни сте.
Прегледај го приврзокот 7365
Го разгледав законот за електронски комуникации, и не најдов каде конкретно е забрането ARP spoofing ( за мене ова е подобро од вишинг, една од причините за тоа е што сите корисници на интернет од мојот КО се поврзани во една лан мрежа, а таа е поврзана на интернет..има над 1000 компјутери )...Ама..ама...ама...не знаев дека е илегално..ама...
Агорини следбеници...