Hacked MSN

Статус
Затворена за нови мислења.
Z

ZeroStyle

Гостин
Ех фризер. Не е до толку корисен зашто испраќа пакети и со тоа го успорува компјутерот. За најубаво да го искористиш најди си booter да го кикнеш и одма фриз и нема кај да мрда. Ама тоа е онака почетнички. Ти влези му со тројан направен undetecable во VB да видиш што се можеш да му направиш во неговиот компјутер.

Z

ZeroStyle

Гостин
Да па затоа ти викам. Онака е да се заебааш со некој. Или можеш исто со batch програмирање да направиш .bat фајл. И со Iexpress да го направиш .exe и да го пратиш на некој. На пример јас имам направено да го уништи виндоусот. Односно брише system32 но бидејќи неможе да биде избришан се прави бек ап и после бришеш logonui.exe и со други команди и оп-ајде формат:pos:

Едит:Ајде доста ми беше у пм.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Пазар муабети на пазар. КаиТекк муабети, тука, со мерка.

А за опомени, има кој. ОкеИ?

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Hack-нал, фаца нема овај за да hack-ни некого. Се е на готово гарант, пошо ко можеа овде 99% од народов да потпаднат на она "Yo, have u seen my gal naked? She has really big boobs or whatsoeva!!"
This idiot is sending u a file named: myGFbigBOOBS.rar
Accept or Decline.
Accept.
Иначе, убаво си напомена некој погоре, начините за да се "хакни" мсн ги има многу, ама сигурно нема начин дека ако го дознае тој твојот меил акаунт туку-така ќе му го дај password-от. Уствари, ко шо гледам можи да живеј со Били Гејтс батено =). Phishing, if u ask me.
Check out who blocks u on MSN!! Visit ImDUMBiGIVEmyPASStoEVERY1.biz.
:)

omfg:
14

Џабе постов, маарко филм ти е.

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Hack-нал, фаца нема овај за да hack-ни некого. Се е на готово гарант, пошо ко можеа овде 99% од народов да потпаднат на она "Yo, have u seen my gal naked? She has really big boobs or whatsoeva!!"
This idiot is sending u a file named: myGFbigBOOBS.rar
Accept or Decline.
Accept.
Иначе, убаво си напомена некој погоре, начините за да се "хакни" мсн ги има многу, ама сигурно нема начин дека ако го дознае тој твојот меил акаунт туку-така ќе му го дај password-от. Уствари, ко шо гледам можи да живеј со Били Гејтс батено =). Phishing, if u ask me.
Check out who blocks u on MSN!! Visit ImDUMBiGIVEmyPASStoEVERY1.biz.
:)

omfg:
14

Џабе постов, маарко филм ти е.

Со 14 години човек може далеку да стигне.. Другарми има 14 години, се занимава со вакви срања, ( " хакнување " ) а го учи братучед му...

Сигурно сваќаш што сакам да кажам..

Член од
6 август 2005
Мислења
16
Поени од реакции
0
Хаха, се согласвам со Марко, 14 год има малиот и јасно е дека е уфилман.
НЕМА начин да ти се кракни МСН-от, то е факт. Има начин да ти го научат пассвордот преку кејлогери, фејк hotmail.com веб страната, ист пасс на друга страна и слично.. Сепак, со мала претпазливост никој и ништо неможи да ти напрај, а камо ли само со прифаќање на одреден контакт. То со .бат фајловите паѓа во вода, стара финта е и никој не користи веќе такви работи.. Тоа со невидлив тројанец во ВБ баш би сакал да го видам, немам уште сретнатно таква работа :D..

Инаку, за сите кои се плашат од било какви работи а кои имаат медиум познавање на компјутерите, преферирам ZoneAlarm.. Програмата кажва која програма испраќа до која ИП адреса на интернет податоци, која сака да стартува на пуштање на пц-то и слично.. Истото е и за мсн-от, дава доволно информации. Поздрав.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.812
Нема тоа врска. Јас имам 14 години па знам да хакнувам на многу други начини па дури и некои страни што се vulnerable на SQL injection и слично. Не е тешко да се научи. Треба само еден компјутер стар за тестирање,да знаеш да бараш и да знаеш англиски.
И секако да си барем малку паметен.
I jaaaaa a da te prasam zaso ja delis ovaa informacija so nas?????

Лол не ме хакнал ,неможе и да сака. БТВ сака некој да го хакнам јас?
Da jas bi sakal !!!
Mail na pp ke ti ispratam ako sakas :smir:

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
ZeroStyle, не ми објаснувај дека 13-14 годишник можи да биди хакер, а ти со то финтите шо си ги научил далеку од хакер си. Или па, ако сакаш да ти поверувам, hack this http://cia.gov , остај еден потпис твој минијатурен, доволно е. Нема везе заминав оф, џабе е муабето се знај, сам ако не се сјебиш да ти го дознај батето пасс-о, никој нема.
Btw, праев сега со еден другар муабет, најново хакнување со мсн-во било со ремоте контрол програмчина. Оти јас да не можам на некој од контактиве на мсн да му пратам фајл и да му речам: Стегај само некст, некст, некст, некст =). Шо си мислиш од народов шо користи мсн секој знај англиски, и секој знај дека ако го инсталира то програмче тој шо му го праќа ќе има фул акцес на неговиот компјутер? Јас ти велам, праќам на многу души. And then, Marko became l3w7. 3y3 4/\/\ 73|-| 1337 h4x0r a? :)

Z

ZeroStyle

Гостин
Рече некој дека сум хакер? Знаеш што е хакер? Дефинирај.
Знам многу повеќе од поголемиот број мои врсници и не само Basic SQL injection туку и basic XSS. Тоа што сум научил не се финти. Методи се.
И не,неможам да ја хакнам CIA.
SubZero прати ми маил по пп , иако тоа за хакнувањето само ти не забележа дека се заебавав?

Член од
21 март 2008
Мислења
41
Поени од реакции
1
Hakerite nikogash ne se izdavaat.Da beshe haker,kje se praveshe deka ne si.Neznam sho vi e tolku ubavo,site deca se falat so:
Jas sum haker (jas kolku shto znam hakerot oshtetuva)
Jas sum mafijash (shto e tolku ubavo da si mafijash?)
ZeroStyle,iako ne znam sho se voa Basic SQL injection ...Kje ti dadam strani i emailovi,hakni gi

Z

ZeroStyle

Гостин
Не е лесно секоја страна да се хакне. Ајде ќе ти дадам една по пп а за мејловиве може покасно зс ништо tools немам во овој компјутер за МСН.
Нигде не реков дека сум хакер.

Х

Ханзо

Гостин
Зироумен, може да ни објасниш што е тоа SQL? :) Само тоа... После раат си. :)

Z

ZeroStyle

Гостин
Абе за TorreNter "хакнав" една страна му ја пратив по пп да влезе како Админ да си проба нигде го нема.
За SQL injection брат незнам да ти објаснам,знам основни vulnerables и како да користам нешто од нешто. Пиши SQL injection guides/tutorials на гугл ќе ти испадне нешто читај може ќе сфатиш нешто:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom