Hacked MSN

• Креатор на темата Креатор на темата \m/arko
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
myth busted

i present to you young mc

кој човек значи може да се заебе вака, нели хакерите се анонимни бе :pos2:ок имало и исклучоци

Го видов.. Затоа и ти пишав да бараш на хи5..

Стисни горе на мснто:Tools->Options...->Одбери од лево на менито Messages и штиклирај show emotions И show custom emotions :smir:

Еј фала брат.:)

Не знам како ми се искључиле.

Ми се вратија само во ник и во топик.Во конверзација пак ми ги нема

А да не знаеш случајно како хакнувал? Мислам само те додава и те хакнува или на друг начин? Ти праќа некој фајл или сл?

Phishing,keylogger,trojan,exploit...
Едит: Повеќе несмеам а не ни сакам некој да учам на незаконски работи.

Постојат милијарди програми со 2 клика да хакнеш пасворд, ама тука забрането е пишување за такви работи..

А да не знаеш случајно како хакнувал? Мислам само те додава и те хакнува или на друг начин? Ти праќа некој фајл или сл?

Недај боже фајл да ти праќа.. Преку Command Propert ( cmd ) so фајл може и ИП адреса да ти дрпне...

Со некој ми ги има смајлите со некој ми ги нема.Бог да чува од грциве

Знам бе брат. Немора да ти праќа доволно е да те додаде во контакт па после има команди во т.н batch програмирање и да ти ја дознае Ip адресата и после со exploit може да ти влезе во компјутер.

БТВ не постои програма на која само ќе го пишеш мејлот и одма да ти го даде пасот. Се е тоа скам.

па што мислите како се дознаваат вашите емесени, ќе се најде некој "паметен" што ќе прати фајл по мејл во стилот на "прати го ова на толку и толку", ќе ги набута сите негови контакти и после комотно тој што ќе сака да те хакне те аднува и ти го кскаш копанот

Фала богу. Има и многу страни на пример да станеш ВИП мембер има таму да ги пишеш контактите да им пратиш линк и ќе станеш. И после они го кркаат.
Има бе 1000 начини да те хакнат. Еве јас вчера најдов скрипта HTML за тие што користат IE7 кога ќе влезеш на таа страна кај што ја поставил некој таа скрипта ти се инсталира одма сам exploit и ти влага у компјутер. Затоа апел користете Мозила.

па што мислите како се дознаваат вашите емесени, ќе се најде некој "паметен" што ќе прати фајл по мејл во стилот на "прати го ова на толку и толку", ќе ги набута сите негови контакти и после комотно тој што ќе сака да те хакне те аднува и ти го кскаш копанот

Постојат милијарда начини да си најдеш мејлови.. Хи5, групен разговор на мсн, од друг бараш контакти..

aj pisi mi po pp samo edna adresa:)

Џабе, шо ќе ти пишувам кога има само да ги купиш, а ги купуваат само будали... Да речам ко тој, oсвен ако не хакнува на други начини, како што наброи ZeroStyle..

Види ќе ви напоменам. Има слики направени во фотошоп и ставени и под него да си го купиш програмот. Негде на страната сигурно со ептен мали букви пишува дека страната ги задржува сите права да не ги врати парите по плаќањето. А програм никаков нема да добиеш зошто не ни постои. Ќе си останеш со К во рака.
Е тоа се вика скам.

Нема тоа врска. Јас имам 14 години па знам да хакнувам на многу други начини па дури и некои страни што се vulnerable на SQL injection и слично. Не е тешко да се научи. Треба само еден компјутер стар за тестирање,да знаеш да бараш и да знаеш англиски.
И секако да си барем малку паметен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom