Hacked MSN

• Креатор на темата Креатор на темата \m/arko
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Локација
Behind you...
Веб-сајт
www.babati.gov.babala.mk
Гледам во последно време доста јузери на мсн се хакнати од страна на некој што се вика себеси Young MC, сакам да знам повеќе за овој човек ако знаете или ако ве хакнал истиов тип...
Е да исто така ми имаат кажано да не се прифаќа нареднава адреса jakuza_15@hotmail.com дека се претпоставува дека е истиот

Лол не ме хакнал ,неможе и да сака. БТВ сака некој да го хакнам јас?

Хмм фала во секој случај за предупредувањето :)
Ми го нема никој хакнато MSN-от до сега ама често пати (да не речам секој ден), штом се приклучам на MSN ми се појавува предупредување од Norton Antivirus дека имам интернет напад и дека е одбиен, не знам дали станува збор за истото :)

Norton е тапа антивирус. Милион лажни тревоги и ништо не наоѓа.
Користи Касперски.

Norton е тапа антивирус. Милион лажни тревоги и ништо не наоѓа.
Користи Касперски.

Не бе, ОК ми е. Касперски ми се жалат многу дека истекувал клучот и после морале друг антивирус да стават.

Ееепа затоа треба да се најде добар крак(чист) или најубаво и најмерачки е да си го купиш низ Македонијава.
Иначе верувај не ти е чист компјутерот ако користиш само Norton.
sry за оф топик.

Мене ми ги нема смајлите на МСН од сабајлето.Мануелно со глувче ги гледам смајлите ама преку тастатура ми ги нема на пример ако ми е некое смајли на дд ми го кажува како букви.И смајлите од другите шо ми ги праќаат пак као букви ги глеам .Зашто?

Гледам во последно време доста јузери на мсн се хакнати од страна на некој што се вика себеси Young MC, сакам да знам повеќе за овој човек ако знаете или ако ве хакнал истиов тип...
Е да исто така ми имаат кажано да не се прифаќа нареднава адреса jakuza_15@hotmail.com дека се претпоставува дека е истиот

Пиши на хи5 во search мејлот го наоѓа...

Мене ми ги нема смајлите на МСН од сабајлето.Мануелно со глувче ги гледам смајлите ама преку тастатура ми ги нема на пример ако ми е некое смајли на дд ми го кажува како букви.И смајлите од другите шо ми ги праќаат пак као букви ги глеам .Зашто?
имаш друга тема за тоа, ве молам немојте без офф топици

Пиши на хи5 во search мејлот го наоѓа...
myth busted

i present to you young mc

кој човек значи може да се заебе вака, нели хакерите се анонимни бе :pos2:ок имало и исклучоци

Стисни горе на мснто:Tools->Options...->Одбери од лево на менито Messages и штиклирај show emotions И show custom emotions :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom