Кој кому се меша...еве ти типичен пример
http://forum.kajgana.com/showthread...ена-на-името&p=3792498&viewfull=1#post3792498

http://forum.kajgana.com/showthread...ена-на-името&p=3792498&viewfull=1#post3792498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Lurtz, ас ке се пишам "македонец" за проба, да видам дали некои ке ме спрече. И потоа ке ти кажа за да се успокоиш

Не те разбрах нешто. ја повтори пак, на македонски:pos2::pos2::pos2:
Ќе се пишеш Македонец ама нема шупчење у здрав мозок.
Газот не ти дава

Заштото нема потреба да плакаме повеке и нема потреба да има сите етноси на светот,па листа да стане чаршаф.Не батко, ништо не сфаќам...
Можда ти подобро сфаќаш па објасни (кога веќе како бугарин висиш на форумов) зошто се замараат да го нема македонскиот етнос на пописот?
Зошто да има Роми, а да нема Македонци?

Пописа ке покаже дали има и колко са. Не сум jaс този,коjто ке каже. Мислам това е смисолот-хората сами да се изjaснат.Кажи ми ти дали има македонски народ,дали тој постои,дали е автентичен и дали заслужува да биде во пописот и не попувај повеќе без потреба.
Заштото нема потреба да плакаме повеке и нема потреба да има сите етноси на светот,па листа да стане чаршаф.
Се уште вие не можете да кажете,каj ви е проблема со пописот.Прво велевте,дека не можело да се изjaсниш како македонец-видовме дека може и има место кадето да се напише,сега доjде прашането зашто немало посебна графа.Ако ставиме посебна графа,ке прашате зашто не е на прво место...
Мислам безвкусно стана да си играте. Видовме дека е предвидена можност да се пишеш и марсианец.
Секи ке може да се изjaсни...
Разбирам да ревете,ако немаше графа Други... со место за запишуване,но има.

:tv: Ти се олади кафето додека по којзнае кој пат напиша едно исто, забивајќи ја главата во песок како ној. Не ти замерувам, за тоа си платен...Манипулирате бе ФМИ, манипулирате исто како ти сега. Прво печатите па се пишманите, па ова па она, токму затоа не веруваме дека и во графата „Други“ ќе има некој храброст да напише дека е Македонец. А и ако има ќе бришете бе ФМИ ќе бришете... Не ти замерувам, за тоа си платен.
 :tv: Ти се олади кафето додека по којзнае кој пат напиша едно исто, забивајќи ја главата во песок како ној. Не ти замерувам, за тоа си платен...Манипулирате бе ФМИ, манипулирате исто како ти сега. Прво печатите па се пишманите, па ова па она, токму затоа не веруваме дека и во графата „Други“ ќе има некој храброст да напише дека е Македонец. А и ако има ќе бришете бе ФМИ ќе бришете... Не ти замерувам, за тоа си платен.Не jaс забивам глава у писок-както виде ви покажав дел от картата. И jaс не вервам бе и jaс не вервам дека и да има графа посебна некоj нема да може да скине листа и да си напише што сака надвор от дома. И што се променува?:tv: Ти се олади кафето додека по којзнае кој пат напиша едно исто, забивајќи ја главата во песок како ној. Не ти замерувам, за тоа си платен...Манипулирате бе ФМИ, манипулирате исто како ти сега. Прво печатите па се пишманите, па ова па она, токму затоа не веруваме дека и во графата „Други“ ќе има некој храброст да напише дека е Македонец. А и ако има ќе бришете бе ФМИ ќе бришете... Не ти замерувам, за тоа си платен.
A, ама ич не ми е гаjле за вас и албанците. Ваша си работа. Исто и вас не требува да ви брига за нас.
Ние сме си намерили патот во животот и нема да дозволиме некои да ни се брка.
Цели векови се обидуваат блгарите да не асимилираат... и не им успева. Не им доаѓа памет и не им доаѓа памет дека не сме ист народ, но дека постоиме како таков. Колку ли се само ограничени тие „луѓе“.

Moме, не дремам. Од 25 години работам со компутар. Кога имам време четам и пишам тука. Имам роднини и во 3-те дела. Пука ми за МКД и македонците, ама гледам дека така са ве зомбирале, дека не гледате вистинската опасност за вас. И србите во Косово не га гледаа едно време ама нивна си работа.Гледам колку не ти е гајле,а целодневно дремеш на македонски форум.
Еве мене ме боли тит за бугарите и никогаш не сум продавала магла на бугарски форум.
Вие сте намериле патот,барем да кажевте колку ве плаќаат за рекламирање на најлошото од Балканот во секоја смисла на зборот?Колку чрвени земаш за секој збор?
Moме, не дремам. Од 25 години работам со компутар. Кога имам време четам и пишам тука. Имам роднини и во 3-те дела. Пука ми за МКД и македонците, ама гледам дека така са ве зомбирале, дека не гледате вистинската опасност за вас. И србите во Косово не га гледаа едно време ама нивна си работа.
Шом вие не се секирате ас ли да се секирам, колко и да ми е жал ,западна МКД полека станува албанска. Тоа ве вистината. Слагаите си главата во песокот. Ваша си работа.
Ние овде сме си добро и нема да дозволим некои да ни го разтури.
Е сега отивам да одмарам. 2 домашни жолти и после ке се качам врз жената, дека е татарка, дека 25 години ме трпи, оти сум арен македонецМомак одмори тоа очите,25 год. не се заебанција....одмори бар очите вака улогата Македонец од Пирин не оде разбираш...

Е сега отивам да одмарам. 2 домашни жолти и после ке се качам врз жената, дека е татарка, дека 25 години ме трпи, оти сум арен македонец
Батка шом ме трпи таков лут петричанин 25 години требува да е ного арен човек.Утепај душа во неа...не за друго оти е татарка...ем ние ке сме на раат на форумот ем потоа вие ке си спиете како бајчиња...