Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бојко Борисов е син на Тодор Живков!!!!!!!!!!!!
http://lado.blog.bg/politika/2010/0...dvane-pokaza-che-bat-boko-e-sin-na-tod.607634
Бојко Борисов е син на Тодор Живков!!!!!!!!!!!!
http://lado.blog.bg/politika/2010/0...dvane-pokaza-che-bat-boko-e-sin-na-tod.607634
Ма сите бугари ми се исти.Со еден збор "душмани" на Македонскиот народ.
Абре платениче, ние jадем доматите со корените, а?
Знам ви платеници албански и српски од 80 години. Сакате да не скарате. Ние, бугарите или ние од Пиринот сме душманите, а вие од Тирана, Приштина или Белград сте пријателите. Накраи ке ги натерате во источна МКД и скарани со источните комшии. Бес избор. Ама они да си решат. Засега оште ги сакаме како наи блиски.
Abe covek stvarno neznam sto ti e makata...Kakva Albanija , kakva Srbija...
Абре платениче, ние jадем доматите со корените, а?
Знам ви платеници албански и српски од 80 години. Сакате да не скарате. Ние, бугарите или ние од Пиринот сме душманите, а вие од Тирана, Приштина или Белград сте пријателите. Накраи ке ги натерате во источна МКД и скарани со источните комшии. Бес избор. Ама они да си решат. Засега оште ги сакаме како наи блиски.
МАКАта ми е Македониja и македонците. Оти там имам роднини и приатели. А за албанците ич на стапо не ми е. Они са како гупците. Плодат се како заици и като са ного требува да зимат тугото.
Србите ми са по срце кога не се занимават со МКД. Саовени са се пак и православни.![]()
Зошто не ги оставите и Македонците во пиринска да си решат сами?Македонците во грција?А овде ќе проповедате слобода на изразување.Не реков бугарите од пиринот туку за мене сите бугари,а не и Македонците во пиринско.Ти што си ? Македонец или бугар?
Дедо ми е од Егејска Македонија. И се е спасил во Б'лгариа. Не кум Србиа, Албаниа или вардаеско. И повеклето егеици. Ела во Пиринот да видеш колко македонци има. Оди во егеиско да видиш и прашаш, немои само да читаш книги. Шетаи, гледаи и прашаи. Еве един поздрав за тебе оти ова е само дискусиа. Нели? оти сички сме арни ора.
Дедо ми е од Егејска Македонија. И се е спасил во Б'лгариа. Не кум Србиа, Албаниа или вардаеско. И повеклето егеици.
Ела во Пиринот да видеш колко македонци има. Оди во егеиско да видиш и прашаш, немои само да читаш книги. Шетаи, гледаи и прашаи.
Еве един поздрав за тебе оти ова е само дискусиа. Нели? оти сички сме арни ора.
МАКАта ми е Македониja и македонците. Оти там имам роднини и приатели. А за албанците ич на стапо не ми е. Они са како гупците. Плодат се како заици и като са ного требува да зимат тугото.
Србите ми са по срце кога не се занимават со МКД. Саовени са се пак и православни.![]()